![]() |
Rastko Aksentijevic
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UV3P59DvcL8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Re: Rastko Aksentijevic
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/o2Ld03FAnH0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Ljepe pjesmice...veoma pitke, prijatne za slusanje, jedva cekam da ih malo vise odvrnem (trenutno sestricina spava, pa moramo da postujemo kucni red :) ).
|
Super je Rastko. :)
Muzikalno i odmereno. l autorski i zanatski, sve na svom mestu. Valjda ce neko skapirati da bi ovo trebalo da se pojavi i na nekoj top listi. :rolleyes: |
Ova U jednom trenu, kao da slu?a? Bajagu. Da li je to pravi izbor stila... Ne znam. Nisam neki poznavalac, ali imam utisak da se radi o umetniku koji već dugo isprobava razne ?anrove, poku?ava da nađe pravi put i sad je opet na nekoj usputnoj stanici.
|
konačno ne?to prijatno za u?i i sa ovih prostora......nenametljivo,a lepo....
|
Sad odslusao malo bolje... Sajsi i Tijana su cool (posebno Tijana, great body ;) ) , jedino sto su mozda mogle malo bolje da se uklope u citavu atmosferu pjesme, i spota generalno (btw, kao da glas na 2:45 kasni nekoliko milisekundi u odnosu na zeljeni tajming). No ako je cilj bio da se napravio r'n'b brejk i kontrast od onog relaksirajuceg sveprozimajuceg chill out refrena, onda je na neki nacin to :rolleyes: ... Podseca na nelly furtado - say it right ...
Druga pjesma nenametljiva, pitka, osvaja na prvo slusanje (sto bi se moglo recii za prvu pjesmu), super izaranzirana, sem outra koji se meni licno ne svidja (predugacak i nametljiv)... |
Znak objasnio u dve rečenice.
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 10:07 PM. |