Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-11-2013, 03:51 AM   #1
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: T.C. - Bizarno-Agresivno?

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Vaso, kada bi ti npr. bio veliki trgovinski lanac... Koji ?eli da kupi manji...

Da li bi se prvo "ispi?ao" po istom? Da doka?e? kako si faca? A pri tome pravite (ste pravili) prilično različit proizvod...
Nemam pojma, ja nisam ekonomista, ti si. Nisam te pitao da mi objasni? za?to neko ne?to ne bi trebalo da radi, nego da mi objasni? za?to bi ozbiljna i uspe?na firma plaćala otkup aparata koji su već sami po sebi ispali iz trke? Naivan sam pa verujem da postoji neka suvislija i isplativija priča od pijanog kafanskog ku**enja koje je tebi na umu.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-11-2013, 03:54 AM   #2
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nemam pojma, ja nisam ekonomista, ti si. Nisam te pitao da mi objasniš zašto neko nešto ne bi trebalo da radi, nego da mi objasniš zašto bi ozbiljna i uspešna firma plaćala otkup aparata koji su već sami po sebi ispali iz trke? Naivan sam pa verujem da postoji neka suvislija i isplativija priča od pijanog kafanskog ku**enja koje je tebi na umu.

Pozdrav,

Vasa
...mozda je kljuc u tome sto fanovi lexicona inace ne planiraju da odustanu od istog, pored svih novotarija iz npr TCa ? Ovako ih motivisu na prelazak na TCove proizvode... a kad jednom "udju u sistem", moci ce da im prodaju dodatke i slicno... Kao sto apoteke npr. dele aparate za merenje secera u krvi na poklon, iako je sam po sebi skup - a ti posle moras da kupujes bas te trake za taj aparat. Obezbedjuju sebi teren na duze staze.
Old 22-11-2013, 04:01 AM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
...mozda je kljuc u tome sto fanovi lexicona inace ne planiraju da odustanu od istog, pored svih novotarija iz npr TCa ? Ovako ih motivisu na prelazak na TCove proizvode... a kad jednom "udju u sistem", moci ce da im prodaju dodatke i slicno... Kao sto npr dele dzaba aparate za merenje secera u krvi, iako je sam po sebi skup - a ti posle moras da kupujes bas te trake za taj aparat.
Pa, meni je to bilo na umu i kad sam napisao svoj drugi post na ovu temu. I to se svima isplati, i TC-u i Lexiconu. A pominjao sam i TC-Lexicon algoritam, koji si i ti pomenuo maločas. Što podrazumeva patentna prava itd.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-11-2013, 04:26 AM   #4
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Ispade da sistem 6000 nije nesto, ako mene pitas sistem 6000 je moj favorit u odnosu na 960. 480 je legenda i to nebih poredio. 300 odlican reverb. Ali sve je to vec matoro i pitanje je dokle ce raditi. Moj omiljeni reverb AMS RMX, evo neka neko pokusa da nadje u ispravnom stanju, mislim da ih je 80% poscrkalo.

Last edited by LACKY; 22-11-2013 at 04:34 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2013, 12:53 PM   #5
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

TC era pocinje ..
Old 22-11-2013, 05:15 PM   #6
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

D su ponudili 500e onda bih rekao da je totalno popisavanje po konkurenciji i bezobrazluk.
Ali ovako sa 5000 kada mozes da kupis za te pare 480 i 300 zajedno plus ti ostane kinte onda mislim da je vise nego fer ponuda.

Sa druge strane kao sto sam vec pomenuo, a Bitch potvrdio, oni Lexovi koji nisu crkli samo je pitanje kada ce a popravka je sve teza i svaki put kad se poprave traju sve krace do sledeceg servisa...tako da je racunica vise nego jasna.

Licno smatram , kao i vecina vas koja je radila na oba sistema, da ovde nije pitanje ko je bolji vec ko je jaci, na zalost to je zivot svidjalo se to nama ili ne.

Jedino sto zasluzuje da stvarno nosi ime Lexicon su bas ti stari modeli dok ovo novo nema veze sa mozgom , odlicni reverbi ali nisu Lex signature zvuk koji se trazi.... Ko zeli 480-ku u novom pakovanju nek raspakuje 3000 ojra i nek si kupi Bricasti vrlo prosto.

Vrlo je moguce da je TC stvarno kupio Lex i da je ovo samo deo kampanje u stilu dok se vlasi ne dosete a onda ce biti " prc deco , ko je menjao menjao a sad kintu na sto " ....

Ostaje samo da sacekamo januar , a mozda i ranije, pa cemo znati gde smo

Uzdravlje i ziveli hardverski Reverbi

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules