|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nazalost... prazno trziste polovnih monitora ja jurim vec nedelju dana neke do 600e nema ni jednog adama ni jednog event-a nistaaaa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pozdrav i ja razmisljam do 400e uzeti neke aktivne monitore pa da se otarasim alesisa gledao sam (KRK RP6 RoKit G3) i (Esi near08 experience) ali esi je tesko naci nove dali neko zna valja li sto nova generacija krk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U školi gdje radim imamo KRK RP8 G2 monitore u predavaoni. Jako dobro rade. Nemam ništa spektakularno o njima za primjetiti, al odrade sve se u njih pusti. Samo ne znam kakav im je low end jer su upareni s aktivnim subom pa ne znam gdje oni počinju a sub završava...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, moje iskustvo, subjektivni dozivljaj KRK RP8 je kao da slusam muziku iz kamenih ploca, zamucen mi je, ne u smislu mutan bass i to, nego ne mogu da objasnim, u 3 razlicite prostorije sam slusao 3 razlicita para i uvek mi je bio isti osecaj... S druge strane KRK Vxt6 recimo je daleko bolji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Dali je bolje kupiti slusalice do 150e no da promenim alesise m1active 520 da uzmem nesto drugo do 400e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
kombinacija inspirativnih monitora i preciznih slu?alica za netretiranu sobu su najbolja solucija...
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jos jedan glas za vxt6, bolje skupi jos malo pa uzmi njih, mnogo jasniji zvuk.
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
citao sam po forumu da za manje para uzimas Adam A5X i mnogo bolji od vxt6
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dali neko ima izkustva sa Melodyne? | Nocni-Ekspres | Audio Software | 11 | 17-07-2013 02:46 PM |
Dali neko ima izkustvo sa Softube TSR 1? | Nocni-Ekspres | Audio Software | 9 | 02-07-2013 09:30 PM |
Dali ima neko ko se bavi odrzavanje web stranice? | saki | Kupujem/trazim | 0 | 29-06-2012 08:51 AM |
dali neko rad i sa melodyne2 | saki | Tutorijali | 11 | 21-02-2011 06:42 PM |
Dali neko koristi pro tools 8 | saki | Audio Software | 10 | 15-03-2010 09:42 PM |