Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ma sla?em se, naravno, ali ovde je konkretno reč ?ta on ?eli a ne ?ta mu?terije ?ele, pitao je čovek za farbe u tom fazonu. 
|
Ma jasno, jasno... Nego ja pokusavam da plasiram da nije bas uvek cilj zadovoljiti samo svoj ukus. Sa time se svakodnevno borim. Ja kazem "manje kanala, sta ce ti, ne pravimo pesmu evrovizije", a on (co'ek sa kojim radim) trpa li trpa, pa nestanu i kik i sner i miletov bas i sve u p.m...

Za taj i takav zvuk koji Branoy trazi - recept je poznat - kao sto si vec objasnio i hvala sto si podelio te svoje neke "fore" i "tajne zanata"
Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Ne?to me nisi skapirao. Nisam post dva ranije govorio o mom ličnom stavu ?ta treba raditi a ?ta ne, kao i kakve farbe koristiti.
|
A nisam quotovao tvoj post jer se ne slazem sa njim - nego zato sto sam retard, pa sam samo pritisnuo Quote ne gledajuci sta quotujem. Zapravo sam u nastavku odgovarao na neki Branoyev post, totalno deseta prica (nisam mislio da TI - tj Dushan ne nudis raznovrsnost klijentima, niti da koristis samo zvuk '90 - kako to uopste i mogu da znam)

Eh ta tehnologija... Bolje da napravimo live zvucni chat room, pa onda dvoje po dvoje da razgovaraju, kad vec nemamo pametnija posla

Editovao sam predhodni post, pa je valjda jasnije sta sam hteo da kazem. O boze, hocu li IKAD nauciti da koristim pisane forume