![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Sla?em se s tobom da je to starija sprava ali ja mislim da je jo? iskoristiva.
Ako ?emo raditi ne?to ozbiljno onda to sigurno nije ne?to s ?ime se mo?e konkurirati.Pod ozbiljno mislim snimati npr. nekoga tko kotira visoko na estradi (da ne spominjem imena).Me?utim bio sam u studijima od 2-3 miliona kn iz kojih nije izlazio ba? neki "vrhunski" zvuk.Danas ljudi rade master na svemu i sva?emu tko zna na kakvim sve spravama za koje mo?da nismo ni ?uli. Jednom prilikom sam ?itao ovdje na forumu kako Nik?a Brato? govori da u ve?ini slu?ajeva on uop?e ne radi mastering pjesama pogotovo onih koje je producirao.Taj ?ovjek je ja vjerujem pro?ao sva bolja studija na biv?em balkanu i sigurno je imao priliku vidjeti mnoge dobre sprave za mastering pa opet to prepu?ta drugima.Ovi na?i stru?njaci kao ?to je Nik?a i sli?ni njemu ozbiljne projekte uglavnom ?alju negdje drugdje na mastering. A to je jedan drugi svijet od onoga ?to ja ?ivim i radim.Vjerojatno nikada ne?u ni biti u tome svijetu jer za to treba puno novca i vremena. A ?to se ti?e da je hardware bolje od plugina ne mislim tako jer ima i odli?nih plugina,ali ?to se ti?e ovoga moga slu?aja mislim da je ovo bolja varijanta od plugina jer koristim TC konvertere za koje ka?u da su dobri i nekako mi to otvorenije zvu?i. I nikako nisam shvatio tvoj komentar pogre?no jer ?ini mi se da ovo ?to si mi rekao govori iskustvo koje je ve?e od moga i to uvijek rado prihva?am. pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC Finalizer | Cadaverous | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 25-05-2009 03:46 PM |
Tc finalizer plus-Tc finalizer 96 kolika je razlika | pandrea | DSP forum | 0 | 23-04-2009 01:14 AM |
Tc Electronic Finalizer 96k | Dexxy | DSP forum | 3 | 25-08-2006 05:48 PM |