|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
Malo sam na sve strane pa ne stizem da se ukljucim, ali evo, dok ajfon baterija ne pukne u kombiju, da malo diskutujemo.
@Bockie, nema nikakve sidechain kompresije u "Ne zovi me" - takav je aranzman ![]() ... Neko je bio pitao za vocal chain, a on je: Neumann M149 - Neve 1081 strip - Teletronix LA2A - CraneSong HEDD192 (samo AD konverzija, bez procesinga) - snimach. ... Ssssibilantni trag u reverbu je Vladin signature, to je tako pa je tako. Stvar ukusa, nekom se svidi, nekom ne. Manji RMS je jednoglasna odluka Vlade i mene, Loudness war je odavno prosao, pogotovo za ovakvu muziku nema smisla da se pumpa. Da je Dynacord rumba, hiphop ili house, imalo bi smisla. Ovako, nema ![]() Generalno, interesantna stvar je recimo sam "radio sound" albuma. Ja sam navikao da malo jace nekad zgazim masterbuss pa da neke stvari same sebe dakuju. Na ovom albumu toga nema- sve sto cujete da "pumpa" gore-dole... To su sve automatizacije ![]() Ako jos neko ima pitanja oko miksa i masteringa, shoot ![]() Za pitanja oko usnimavanja, tu su negde @Goran i @dvuckovic, ukljucice se vremenom verovatno i oni. PozZ |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
-=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=- | ProkDu | Promocija radova | 45 | 27-08-2005 06:33 PM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |