Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-06-2013, 01:31 PM   #12
frag
Member

Pitanje u vezi s Kontaktom

U kombinaciji Kontakt 5 + JBridge 1.2, JBridge kaze da podrzava max. 34 output-a, a da Kontakt 5 pokusava da otvori 64. Tu puca JBridge.

Pokusao sam da u Kontakt-u standalone napravim default output konfiguraciju za VST plugin. Medjutim, i dalje pokusava da otvori sva 64 output-a kad ga pokrenem u Cubase-u.

Tu su naravno Kontakt 8 out i 16 out, to radi bez problema, ali interesuje me kako da napravim Kontakt 5 default od, recimo, 16 stereo izlaza a da mi ne rusi JBridge? Da li je to mozda popravljeno u JBridge 1.5?

Imam bas 15 evra na racunu, zasluzio je J

I jos nesto mi nije jasno.

Sta, u stvari, meri VST Performance? ASIO - sta? Buffer? CPU usage?

Pitam zato sto kad opteretim ASIO do npr. 80%, CPU usage u Task Manager-u i dalje stoji na 10-15%. Ako je samo jedan thread 10% onda to ima smisla zato sto je 8 x 10% = 80%

Imam utisak da mi stalno prikazuje usage za jedan thread (prvi) umesto za svih osam zajedno. Ne kapiram...
frag is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules