Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2013, 09:21 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

ja vec instalirao, ne pojavi mi ni jednu gresku a pre ih je bilo, odradio oba patcha, po redu, drugi nasao na google posto nije tamo prilozen, ja ne mrdam vise iz njeg, imam neki osecaj da drugacije zvuci, da ne guzva, da radi nekako kao da je proslo kroz nesto analogno, mekano, plus editor, sve ostalo, skontao sam kao da sam u kuci , a 15 god sam na cubesu i nikad se ni na jedan drugi nisam mogao prilagodit brzo a kamo li da predjem na neki drugi,

i sad i ja verujem da nije dzaba on u svetu broj 1. ne znam na prijasnje verzije, al od 10 to je to, i audio i midi instrumenti,
nekad kad budem imao 1000eu uzecu ga orginal.

a u proslosti nisam radio sa patchevima V.R. nego sam Mukundas, 10.3.2 i radio je 80 posto stabilno, uglavnom snimao sam cesto projekat , pa kad zastopa ucitam zadnji, najvise od MIDI i instruments kad sam poceo da testiram
branoy is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2013, 09:32 PM   #2
alen
VIP Member

alen's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
sve ostalo, skontao sam kao da sam u kuci , a 15 god sam na cubesu i nikad se ni na jedan drugi nisam mogao prilagodit brzo a kamo li da predjem na neki drugi
takodje
Old 16-06-2013, 09:59 PM   #3
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ni jedne greske ja vam ne dobi, ni error, svaka im cast!! javicu opet posle par dana, al ovo do sad, ne lici ni na jednu proslu verziju, ko da sam na orginalu, cak ima i nekih viska efekata sto nije bilo pre
Old 16-06-2013, 10:29 PM   #4
alen
VIP Member

alen's Avatar

Ne znam,ali upravo citam da se opet gomila njih zali da ne radi bas kako treba,da se zakucava...Ne deinstalira mi se 10.3.0 i patch onog anonimus lika,od instalacije i patchovanja do sada nisam imao ali ni jedan jedini peh,meseci cackanja svega bez i najmanjeg belaja.
Enivej,zivo me zanima,sta konkretno si primetio u 10.3.4 cega nema u proslim verzijama?

Last edited by alen; 16-06-2013 at 10:34 PM.
alen is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2013, 10:40 PM   #5
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ma pusti to, nema svako kompijuter isti, i ko zna kakav im je sistem i sve, u mene na moju konfig radi ko sat, unistalirao 10,3,2, i instrumente, osim ilok drivera, restartovao, pobrisao foldere po disku avid , instalirao, restartovao, odradio patch, instalirao instrumente, usao, ev i sad sam na njemu , radi ko sat sto rekoh, FX nekih sam primetio da nisam ih pre vidjao, il ja to nisam ni primetio a bili su, ipak kazem nisam njih video, volim ja proci kroz svaki da vidim sta kako izgleda,

i nema ni onog boom neki midi sta vec, drugacije ucita , nema anonimusa gore , kao da je orginal, i video sam na patchu dok je instalirao kao da je svaki fajl iz foldera pretumban, a ne samo da su pro tools . exe
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules