Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-06-2013, 06:40 PM   #11
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: The Professional Suicide of a Recording Musician

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Zamislite čoveka koji voli da slu?a kvalitetnu i kvalitetno snimljenu muziku, a ne voli koncerte, a jo? manje muzičke pozivnice za te koncerte; mislim da je takav lik na primer ?ikica Simić (iako je bio na sedam koncerata Azre, dan za danom). Za njega nestajanje muzičke industrije sigurno ne mo?e biti pozitivna stvar.
Eto, moj slučaj je identičan - nikad nisam voleo da idem na koncerte, osim na one na kojima sam nastupao (a na te sam ba? voleo da idem), a ipak sam bio na deset prvih koncerata Azre u Beogradu (pet dana zaredom u Domu omladine - matine i večernji nastup u velikoj sali koja je tad bila opremljena tapaciranim sedi?tima). Kako god da okrene?, ?ikica Simić i Aleksandar Vasiljević su budale koje nisu odavle. A rekao bih da nisi ni ti.

Ne radi se o nama nenormalnima, radi se su?tini muzke. To je prosto plemenski događaj koji uspeva da natera izvođače i publiku da se u istom trenutku na istom mestu emotivno sjedine. Nijedna umetnost osim pozori?ta to ne mo?e. Ne volim ja ni u pozori?te da idem, ustvari uop?te ne volim da provodim vreme u gomili, ali ja ni ne tvrdim da sam normalan. Ali ne radi se o meni nego o muzici.

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules