Quote:
Originally Posted by Znak
Zamislite čoveka koji voli da slu?a kvalitetnu i kvalitetno snimljenu muziku, a ne voli koncerte, a jo? manje muzičke pozivnice za te koncerte; mislim da je takav lik na primer ?ikica Simić (iako je bio na sedam koncerata Azre, dan za danom). Za njega nestajanje muzičke industrije sigurno ne mo?e biti pozitivna stvar.
|
Eto, moj slučaj je identičan - nikad nisam voleo da idem na koncerte, osim na one na kojima sam nastupao (a na te sam
ba? voleo da idem), a ipak sam bio na
deset prvih koncerata Azre u Beogradu (pet dana zaredom u Domu omladine - matine i večernji nastup u velikoj sali koja je tad bila opremljena tapaciranim sedi?tima). Kako god da okrene?, ?ikica Simić i Aleksandar Vasiljević su budale koje nisu odavle. A rekao bih da nisi ni ti.
Ne radi se o nama nenormalnima, radi se su?tini muzke. To je prosto plemenski događaj koji uspeva da natera izvođače i publiku da se u istom trenutku na istom mestu emotivno sjedine. Nijedna umetnost osim pozori?ta to ne mo?e. Ne volim ja ni u pozori?te da idem, ustvari uop?te ne volim da provodim vreme u gomili, ali ja ni ne tvrdim da sam normalan. Ali ne radi se o meni nego o muzici.
Pozdrav,
Vasa