|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
E to vec ne pije vodu jer su hardver konfiguracije kompjutera razlicite a tvoj "mobilni" sistem nema bas sve moguce i nemoguce drivere pa da se odmah automatski podesi na doticni kompjuter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Jel neko narucio sam Ebay-a u SR ? Koliko mu je na kraju ispalo sve ?
![]() |
#13 |
Superoperater
|
![]()
Ja sam naručivao sa onog DX Deal sajta. Oni po?alju za 5-6 dana, ali meni dođe za 2-2.5 meseca... Nije eBay, ali eto, to je moje iskustvo...
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ako se ceka par meseci,pa carina,onda je valjda jeftinije kupiti kod nas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
pa i nije.
Zapravo zavisi kako kad i kako za sta. Ranije nisu otvarali pakete do 50e za fizicka lica i do 75 za firme. Tako da nije postojalo carinjenje niti poraz niti nista. Sad su se setili pa naplacuju porez nekada i ispod 50e vrednosti paketa. Zavisi npr platio sam porez na pracku, ali nisam na frizbi i jos neke zajebancije.Svi paketi su bili ispod 50e. Najjaci smo shakali. Prvo ti uracunaju vrednost paketa i postarinu zajedno, pa na to lupe carinu pa platis porez na paket, postarinu, i carinu, je*em im mater i onda te sve to izadje oko 30-40% skuplje toliki im je reket. Ali porez na carinu de to ima ![]() a da poenta price i pored svega toga neke stvari nadjes jevtinije nego kod nas samo se drzi pravila paket do 50 e i nadaj se najboljem sto se tice duzine, stvarno zavisi stizali su mi paketi i za nedelju dana iz amerike i hongkonga pa i do mesec dana kasnjenja iz evrope. Last edited by hofmann; 07-06-2013 at 09:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Superoperater
|
![]()
Ja sam naručivao dve stavke sa dx deal sajta (Hongkong) u vrednosti od 10ak dolara i jeste da sam čekao, ali dinara nisam doplatio u pošti... A znam za slucaj da je za isti iznos čovek platio oko 300din
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Da ozivimo malo temu. Pisao sam svojevremeno o brzom SanDisk Extreme USB 3.0 Sticku. Evo benchmarka jednog takvog, na kojem se nalazi i operativni sistem (Win 8 Pro 64Bit). Mjerena je sistemska particija. Licno iskustvo u praksi, zaista je ultra brz i zaista ovi brojevi ne lazu. Ne zaostaje za OCZ Vertex 2 SSD diskom, bar ja nisam primjetio. ATTO je ozbiljan Disk Benchmark, treba mu vjerovati.
Last edited by Tranzit; 05-12-2013 at 04:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
jel se promenila situacija, isplivao jos neki brz model?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatni brzi Rapidshare u Srbiji !!! | DaBear | Razno | 9 | 26-07-2011 12:38 PM |
SBB brzi za 50%...! | Bockie | Razno | 6 | 23-03-2011 01:57 PM |
Utube, Flash, Win pomoc...? | Bockie | Razno | 1 | 11-03-2011 08:44 PM |
Pitanja o flash kartici za Pa-80 | bobby55 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-06-2005 04:20 PM |
Brzi internet? | zmaj | Audio Software | 25 | 16-01-2004 10:08 PM |