![]() |
Preporucujemo Brzi USB FLASH
Hteo sam sa vama da podelim radost kupovine Kingston DTR 3.0 Rubber USB FLASH diska, koji na USB 3 konektoru postize brzine od neverovatnih 120-130MB/s DL i 50-60MB/s UL !
Cena je oko 2500din za 16GB Nikako ne uzimajte jevtiniji DT-111 USB3 model, jer je 10x sporiji (bukvalno) https://images-na.ssl-images-amazon....1203328_01.jpg |
Re: Preporucujemo Brzi USB FLASH
Paypal je dosao, pa eto i prilike da kupite isti za 1600 din sa besplatnim slanjem na ebay-u LINK
|
Taj je kao puz prema SanDisk Cruzer Extreme 3.0 64GB USB Sticku
koji ima 163,8MB/s UL i 199,1MB/s DL kod 0,4ms Access Time, a za cijenu od 60 eura. Isti taj od 32GB je nesto sporiji sa 110MB/s UL i 190MB/s DL ali i upola jeftiniji. Najmanji od 16GB ima 60MB/s UL i 190MB/s DL za 23 eura. |
Quote:
Kingston mi je bio zanimljiv zbog cene/performansi... Znam da ima brzih, ali za malo vise para. I ovaj moj Kingston je od 16GB, ne znam kako rade DTR 3.0 veci modeli. |
ja imam SanDisk Cruzer 16gb.. leti .. ovaj od 64gb je sigurno ubica ..
|
E, da, samo da napomenem da sam post postavio bas zato sto sam hteo da kupim neki onako - dobar USB flash. I usao ja u radnju, reko - "dajte mi neki brzi USB3 flash" i oni mi dadose onaj DT111... Brzina upisa celih 5MB/s... Poludeh! A onda sam obisao gomilu foruma, tamo svasta pisu, razbacuju se nekim stotinama eura i tako dalje. Hteo sam da ovde na nasem forumu, imamo skup nekih dobrih i relativno jevtinih USBova, svakome to treba danas, a vrlo je lako zeznuti se.
|
Quote:
|
Quote:
|
:ups:
Haha, hvala na komplimentu :) |
bilo bi interesantno terati OS sa toga, ne samo bootovati nego bas instalirati i terati, imas sistem u dzepu, ubodes de stignes imas svuda svoj sistem
|
All times are GMT +1. The time now is 07:30 PM. |