|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
E sad, mozda postoji fora da uzmes mali isecak te frule, koji se ne deformise mnogo i da ga koristis kao izvorni zvuk, a da envelopom oblikujes konacni zvuk, tako rade rompleri otprilike... Trece sto bi mi palo na pamet je da koristis neki super algoritam iz njegove "sampling" sekcije - time machine, tone machine ili tako neki, pa da probas da tweakujes razne tockice ![]() Postavi link ka tom tutorijalu, ako ga jos imas, pa da vidimo sta co'ek radi... Za one kojima Kontakt 5.1 puca : Ima 5.1.0 unlocked - fixed od R2Ra, pa pokusajte, mozda taj radi bolje. Meni je 5.1 na Windowsu 8, 100% stabilan (k'o vrbov klin) ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Nisam na?ao onaj tutorial..ali ćini mi se da ovaj ne?to slićno radi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ktnv0aj4A14
![]() |
#43 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
A ovaj DOUBLEY 3.0 me je toliko za*ebao - da nemam reci ! ![]() Znam za njega odavno, koristim ga od ranije verzije, uvek je sve radilo super, ali... Dakle, reinstalirao sam sebi sistem i mrzelo me da dodajem rucno banke - k'o velim - on ima onaj "bulk add" da ih doda sve odjednom. I ja lepo sve selektujem i dodam, kad ono - fabricke banke nece da rade ![]() ![]() ![]() To sto IDVIju fale wallpaperi - moze da bude to! Mozda je dodavao fabricke banke, a bank manager ih je ubio, isto kao kod mene. Naravoucenije - SAMO ZA KORISNICKE BANKE, koje nisu "encrypted"
![]() |
![]() |
#44 |
Superoperater
|
![]()
Tragicni epilog sledi u nastavku tuzne price o Kontakt bankama i DoubleY Bank
Editoru... ![]() Daklem: Problem je bio u tome sto su se moji fajlovi koji se zovu npr Best Service Nitron_info.nkx obrisali, tj postali su duzine 0 bajtova ![]() Da su se skroz obrisali, Kontakt bi rekao da mu fali info, nesto bih mozda i ja provalio posto sam uporedjivao banke po broju fajlova sa kompom u studiju, ali sve je naizgled bilo ok. Tek kada sam skinuo potpuno nov Nitron sa neta, shvatio sam da je moj xxx_info.nkx fajl = 0 byte, dok je u skinutoj banci bio oko 4MB. taj xxxxx_info.nkx sadrzi wallpapere i encrypted informacije o instrumentima, i dok u "korisnickoj" banci to ne mora da postoji, ili moze da ga ima i sa duzinom od 0 bajtova, u "fabrickoj" banci mora da postoji. Za sve one koji ne mogu da dobiju wallpaper od neke, sto ja kazem - fabricke banke (EWQL, Best Service i tako dalje), neka provere .nkx fajl. Takodje je on razlog i encryption gresaka, pored lose krekovanog Kontakta. Kako se desilo da posle 5-6 godina gomilanja banaka i brojnih reinstalacija sistema, prvi put bas sad izgubim libname_info.nkx fajlove ? Stalno banke ubacujem rucno, Add Library, ali sad sam hteo da odjednom sve ubacim i prvi put sam upotrebio registry alatku DobleY Bank Editor da ubacim sve odjednom. Ne mogu da tvrdim da je bas to dovelo do "skracivanja" fajlova na 0 bajtova, ali sigurno mi je #1 suspect. Tako da - obratite paznju kada ga koristite - kao sto su i sami naglasili. Ako se ipak desi tragedija kao meni - pronadjite .nkx fajlove u ROOT direktorijumu banke i proverite da li su postale duzine 0 bajtova. Ako jesu - zamenite ih ispravnim i problem resen.
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
naletih na ovaj video, pa nek stoji i on ovde
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Da li moze negde da se sacuva setup od Kontakt 5 sa sve wallpaperima i ostalim...posto planiram da instaliram ceo sistem ponovo?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Native Instruments] Znaci regedit.exe, pa nadjes ovu stavku, desni klik na folder i export (das mu bilo koje ime)... Posle ga importujes jednostavnim duplim klikom na novonastali .reg fajl. Tu ima i ostataka ostalih NI plaginova, ali mislim da to nece biti problem, jer da kopiras jedan po jedan reg entry, trajace isto kao i da rucno ubacujes banke... Dakle uradi export celog ovog reg foldera i to bi trebalo da uspe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Ako mislis sa sve library tj. biblijoteke mozes ubaciti i preko opcije add library ako su istalirane na posebnom hardu ili ih prebaciti na posebnu particiju ako posedujes samo jedan hard inace instalirane se nalaze u Public Documents na sistemskoj particiji mogu se sacuvati kao takve na DVD-u i kasnije ubaciti preko add-a al je malo veca muka.
Ovako ti je najbezbednije |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Npr meni su sve biblioteke na svom hardu, ali kako da ih ne dodajem jednu po jednu, nego sve odjednom ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Ne nisam mislio na taj program mislio sam na ubacivanje jednu po jednu, ako su jednom instalirane nije ih potrebno stalno instalirati vec samo dodati preko opcije add, verovatno ste tako i radili ali eto da pomenem ide jako brzo osim ako neko nema stotinak library-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
kontakt library |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komplete 7-Kontakt library pkg. file problem | rasa01 | Audio Software | 6 | 26-09-2011 01:23 AM |
Nova supergrupa - how to make a supergroup | ProkDu | Razno | 11 | 04-07-2011 08:20 AM |
How to make a rap song | Komplex | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 20-01-2011 11:02 PM |
JAZZSENCE - New Moments Make Sense | Bitch | Promocija radova | 21 | 06-02-2009 08:22 AM |
-=How to make a noise=- | ProkDu | Tutorijali | 16 | 15-03-2005 02:41 AM |