|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
"...a mene lično je blam da dajem konkretne savete (ako ih uop?te imam) na apstraktna pitanja..."
Razumem. Vecinu je blam da ih neki dezurni Djokica prozove, ili ih uvuce u debilno prepucavanje. Tako forum zamire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() I sam si rekao da svako čuje drugačije, jel' da? E sad dodaj tome i ono da svako drugačije do?ivljava npr. izraz "veličina" zvuka, i videće? da cela ova prepiska i nije mogla da se odvija na drugačiji način. Ustvari, već si dobio gomilu korisnog feedbacka, čak i od onih ljudi čiji ti način komunikacije ne prija. Ponekad vi?e mo?e? da nauči? od onih koji ti govore uvijeno ili čak od onih koji te zajebavaju nego od ljudi koji ti serviraju instant re?enja. Ovi prvi i drugi te nateraju da misli? svojom glavom, i takvima sam celog ?ivota bio zahvalan. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu | LACKY | Computer Hardware | 56 | 11-06-2012 12:28 AM |
Rockwool absorberi u bedroom studiu? | bornaa | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 17-03-2012 10:08 PM |
Nova Klavijatura | Vaske75 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 27-12-2011 01:45 AM |
rad u studiu | zion | Razno | 2 | 19-07-2009 09:15 PM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |