|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam Neve pre amp 1272 i ne bih se kladio da ovi novi zvuce tako dobro a kostaju samo tako-losa investicija osim ako ne patite od imena i natpisa. To sto pise ovo ili ono ne znaci provereno i dobar zvuk. Pravi Neve onaj koji je iamo sound je jako tesko naci a kad nadjes posta i vise od 3.000 e, pa ti vidi, ima tu svega marketinga ponajvise
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ima jako puno tema,testova,na raznim forumima.. jedino sa cim se svi slazu je da je heritage audio "pravi" klon.. e sad marketing ili ne.. firma koja postoji 2 godine, nigde ne pise neve
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]() Kad oce. Kad nece, nema mu pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Sve u svemu, poenta price je - sasvim je moguce napraviti klon NEVEa i to pre u kucnoj radinosti, proveravajuci svaku komponentu rucno, nego u npr. MACKIEvoj ili tako nekoj fabrickoj hali...
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ja sam nalazio u Usa original polovan Neve 1073 za 2000e,retroman je isto imao dobrih ponuda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ivan Lekic
|
![]()
novo je novo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Kome je stalo do tog karaktera, nije lo?e. Sa druge strane, da se nervira? ako ima? samo jedan komad. A i pojede pola lunchboxa.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#19 |
Ivan Lekic
|
![]()
evo i jos nekih testova
Heritage Audio 1073/500 Brent Averill 1023 BAE 1023 vs Heritage 1073/500 BTW. Heritage audio klon necega ili ne, mnogo dobro to radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Nešto se mislim, ako je ovo već iskopiran i "stripped down" BAE... pre bih uzeo BAE (zarad Hi-Z ulaza i izbora frekvencija na HF), makar i bio malo skuplji. A opet - jedan ko nijedan.
Ako ti je baš stalo do Neve karaktera, Heritage Audio DMA73 mi se čini razumnijom kupovinom za iste novce (plus dobiješ i Hi-Z). Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neve 1073 za API system 500 (napokon)! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 07-11-2010 09:28 AM |
Precision Maximizer ili Neve 1073 EQ plugin ??? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 03-10-2008 02:58 AM |
John Eargle, Requirements for Studio Monitoring (Lansing Heritage) | Rocket Roll | Tutorijali | 1 | 31-12-2006 11:31 PM |
UA Neve 1073 (video)Demo... | Illiron | DSP forum | 20 | 02-07-2006 03:00 PM |