Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-04-2013, 10:50 AM   #9
fix3r
Member

Default Re: kurzweil sajt?

Quote:
Sonikmatter se uskoro gasi
Cunka.com ("Mastering VAST") takodje "apgrejduje" forum vec dugo. Nisam siguran sta se desava trenutno sa njima, ali svasta dobrog je bilo na tom forumu.

Quote:
Godinama kao prvu spravu sviram motif ES...... imao sam uvek jos bar po jednu klavijaturu (pricam o nosenju na live) [...] i treba da presviram prvu svirku samo sa k2661..... nigde me nije bilo....
Kod mene suprotno iskustvo - Motif XS + PC3K6. Yamaha je toliko bila tiha i 'ravna' pored Kurzweila da sam je prodao posle par meseci i ostavio samo PC3K. organe nisu mogle da se porede, recimo. Kurz bi rezao u pozadini dok motifa nigde nema. A tek VA1 "analogija", to je bruka i nevolja ako imas iole profi patch-eve. (OK, mislim da toga nema na staroj K seriji... mozda ima KB3 mod, ne secam se?). Klaviri su bili mrtva trka, dok su gudaci orgazmicni na Kurzweilu. I tako je Yamaha morala da ode.

Zavisno od tipa svirke, Kurz moze ili da odradi sve bez da taknes i jednu farbu, ili da nema apsoultno nista upotrebljivo i mozes samo da blejis u prazno. Kontam da K26x nije nista bolji (ili gori). Treba mnogo raditi sa tom masinom da se dobiju pravi rezultati. VAST je zajebana stvar.
fix3r is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules