|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
...u Library folderu kojeg sam odredio (izradio) postoji *.nkx, nkc i nki te samplovi
i wallpaper.png. Ali kad ga u Kontaktu potra?im on ni?ta ne učita.. o..zero. ![]() (add library)
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
udji u regedit i pogledaj sta se desava , po uzoru na moj prvi post.. ovaj programcic bi trebalo da radi upravo ono sto je u prvom postu objasnjeno ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znaci otvaram library u Kontaktu ali je prazan tj.crn a jedan je beo(?). Rešenje?? ![]() rješeno ..pojavilo se samo od sebe..?? Nakon 5-6 restartanja Kontakta(???)
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 13-03-2013 at 11:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Lekic
|
![]()
mora da bude naziv iskljucivo Wallpaper .. i onda ce biti prikazana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Bravo Ivane....
Ova tvoja ručna varijanta radi odlično!!!!!! Programčić ne?to koće da baguje ali nije ni bitno..Hvala na lekciji.)) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]()
Kod mene, win7 64 Cubase 7, kontakt 5.1 radi odlicno, nijednom nije zabagovao ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
da ne bi ispalo ponovo kao trolanje ,kako se obično karakteriziraju mojji postovi molio bih jednu pomoć
http://img42.imageshack.us/img42/318...0316204233.jpg naime ovo je napravljeno kao save as u kontaktu iz cijelog chhc paketa no nema slike koja bi u stvari objasnila gdje je ?to no stvar je da u biti i nije dovoljna samo jedna slika već čitav niz kako rije?iti tu situaciju probao sam sve ?to sam se sjetio al ne ide ubijek bijela podloga na kojoj kliznici za pode?avanja nemaju smisla inače ?to se tiče instrumenta-sve radi samo nema orjentacije |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Tags |
kontakt library |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komplete 7-Kontakt library pkg. file problem | rasa01 | Audio Software | 6 | 26-09-2011 01:23 AM |
Nova supergrupa - how to make a supergroup | ProkDu | Razno | 11 | 04-07-2011 08:20 AM |
How to make a rap song | Komplex | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 20-01-2011 11:02 PM |
JAZZSENCE - New Moments Make Sense | Bitch | Promocija radova | 21 | 06-02-2009 08:22 AM |
-=How to make a noise=- | ProkDu | Tutorijali | 16 | 15-03-2005 02:41 AM |