|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam ja toliko naivan da mislim da oni sada bar 50% vremena provode miksajuci van SSL-a al' evo, Dejo je imao prilike da gleda kako CLA uzivo dize miks na SSL-u (miksajuci nepoznat materijal) za par sati. Rutina, iskustvo, usi. Oni su izgradili svoj stil i SVAKO ko je dovoljno godina u ovom poslu (i mnogim drugim) ga na kraju izgradi samo je pitanje da li je to nesto sto ljudi zele da plate. Nesto ne vidim da se svi guraju da im rade mikseve na 4ch starudiji ili sa 1 mikrofonom. Vrh produkcije nije imaginarna stvar - veoma je vidljiv i veoma se cuje. Ja tome tezim. Ko zna da li cu uspeti i nemam nameru da se ubedjujem oko gluposti ali zaista ne mogu da shvatim da nekim ljudima (ovde) tehnicki detalji nisu bitni... Znam gosn' Vaso da moze da se snimi svasta na NT2a, visi pored mene vec 6 godina i 80% stvai snimam preko njega... I sami ste napisali glavnu poentu price: ne trosis vreme ispravljajuci krive drine. I pisljivi jeftini dbx kopresor moze da odradi slican posao kao Plugchild kompresor. Koji bi radije koristili da mozete? ... Zar nije poenta da mi kao inzenjeri i ljubitelji muzike i dobrog zvuka uradimo SVE da se necija muzika sto bolje dozivi? Stvarno ne mogu da verujem sta citam u ovom topicu...
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 01-03-2013 at 04:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slika članova foruma - 2 dio. | ANITA | Pricaonica | 296 | 28-10-2011 12:01 PM |
Lady Gaga.....objasnila?! | UnderTheSun | Razno | 9 | 04-02-2011 06:44 AM |
Sta bi od tih slika? | DaBear | Slobodan Milunović - Boban | 8 | 23-08-2009 08:38 AM |
Kultna slika | Everbeatz | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 06-12-2008 09:17 AM |