|
|||||||
| Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Svako radi kako mu se svidi sa onim ?to mu je na raspolaganju. Koja je vajda od toga da gleda? kako neki "car" miksa neku pesmu koju su mu poslali neki "kraljevi"??? Nemam pojma da li miksa? svoju ili tuđu muziku, ali u oba slučaja - miksaj tu muziku onako kako je ti čuje? ili kako se sviđa onome ko te plaća, a ne kako hoće Dave Pensado, Chris Lord Alge ili bilo ko sa Rumskog. I pusti je u medije, pa vidi kako ko reaguje na nju. To ti je jedini način da nauči? da miksa?. Svakako ne sutra ni preksutra, ali desiće se ako bude? uporan. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Okacicu ujutro, na ovom kompu nemam to. Eventualno mail-om da posaljem, imam nesto u Pdf-u mislim. Na engleskom su svi. Moram naci to, mada se bojim da mi to nije na starom ex. hardu koji je otisao u vecne pasnjake do daljnjeg
. Elem, videcu pa cu javiti.Pozz. EDIT: Nazalost, to je na starom ex. hardu koji nije citav, a za popravku mi traze mnogo (cena je veca nego za nov), pa cekam... Secam se da je clan Frankopanko kacio korisne stvari, a i ostali ljudi, ima zaista dosta toga na forumu, samo search opciju da savladas .
http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. Last edited by Filip_; 18-12-2012 at 05:49 PM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|