![]() |
Tutorijali Mix and Mastering
Drugovi jel zna neko od vas neke dobre tutorijale za mix i mastering u cubaseu? :grin:
|
Re: Tutorijali Mix and Mastering
e poz pogledaj u sekciji tutoriali forum je prepun tutorijala ali prepun.moja preporuka odgledaj andy waxa i fabfilter tutorial a zatim procitaj bob kaz pdf...
|
Pogledao sam skoro celu sekciju i ima dosta korisnih stvari. Pogledao sam i video od fabfiltera, oni imaju najbolje tutorijale a i koristim neke njihove plaginove.. :wink: A ima li nesto na srpskom, tutorijali znam da nema ali nesto u pdf formatu, da procitam nesto, slab mi je engleski. :banghead: :wink:
|
Quote:
Pozz :D. |
Vazi Filipe, aj mi preporuci neki dobar tutorijal, pa nek je i na engleski, razumem ja nije da bas neznam... :rotfl:
|
nije da sam bezobrazan, ali sve ovo sto naglabasmo na Rumskom svih ovih godina - i to na 'domacem' jeziku - nije dosta da se bar pokupe neke osnove?..pa onda gostovanja gde ima pregrst dobrih i saveta i iskustava, pa mixoff sekcija, pa Bokijev thread 'kanali za vezbanje', itd, itd
Pitanje za tebe - u kojoj meri si precesljao Rumski i pokusao da prakticno primenjujes to sto se pisalo ovde? Shvati ovo u najboljoj mogucoj nameri... |
U toj meri da nisam umeo vola u dupe da ubodem pre nego sto sam dosao na ovaj forum, shvatate koliko pre nisam znao... :rotfl: A na ta gostovanja i Bokijev thread nisam naleteo, ili ih nisam ni video. posalji mi gde su :wink: Ja bez vas nista ne bih uspeo, zato se uvek vama i obracam kada mi nesto treba, ti tutorijali su mi potrebni ne da bih sad ja savladao neku osnovu, to imam odavno, samo zelim da vidim kako drugi rade i mozda da maznem nesto njihovo, pogledao sam dosta tutorijala i od svakog sam uzeo ono sto mi je najvise odgovaralo. hehe :grin:
|
|
daj ne zezaj... :) jel imas neki tutorijal kako se koristi "search" :D i zasto ovi smajli ne rade.... hehe
|
Stevice, ajd se uozbilji...
Čovek te lepo savetuje, poštovan je član koji ima veliko znanje i iskustvo. Postaje nejasno šta tražiš, izgleda kao da se zabavljaš, a tome mesta ovde nema. Poz' |
All times are GMT +1. The time now is 11:58 AM. |