|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Uh... ima waves pregrst sjajnih plugova. Cela R serija je fantasticna, Api kolekcija takojde, NLS, Vocal rider, ...
Dobar tape ima DUY. Ne znam samo da li ima za Win. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zbog ovog njihovog hoax-a o emulaciji izoblicavanja kada se njihovi analog pluginovi guraju u crveno su mi zestoko pali u ocima ... Vec onda sa analog dugmetom su mi zasmrdeli, ako "analog" znaci samo brdo shuma onda okej, totalno su izlagali ljude za pregrst stvari... Pre bih uzeo Fabfilter PRO C koji je ono cist digitalan kompresor bez gui-a nekog klasicnog hardverskog kompresora nego bilo koji njihov kompresor... Dopadao mi se API 2500 ali kako korisnici hardvera kazu ni on nema tu boju za koju waves tvrdi da ima... Softube daje nesto konrektno recimo, oduvek, fabfilter ne prodaje price... Ja sam se oduvek pitao zasto Waves nije uradio neki dobri algoritamski reverb, imaju Rverb i Trueverb, obojicu ih Valhallaroom od 50$ jede za dorucak Zaboravio sam da kazem da mi se dopada i Waves L3 Multiband, voleo bih da tome nadjem zamenu ![]() Last edited by Jan; 24-11-2012 at 03:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Kec je bio ok iskljucivo za drajv i dist ali dvojka je poprilicno kompleksnija.Filteri,dinamika,izbor od blage saturacije do teskog dista,multiband setovanje,cak mogucnost zasebnog tipa dista/saturacije za svaki band,convolution boje....Veoma ozbiljno odradjen.Cak i interni spectrum analyzer mi je jedan od boljih.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NI Vintage Compressors | milos | Audio Software | 6 | 10-06-2011 11:43 PM |
Waves CLA Classic Compressors? | Elf | Audio Software | 4 | 04-01-2010 06:06 PM |
Raindirk Pre's & compressors | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 26-06-2009 01:42 AM |
Comparing Compressors on Drums | Mika Technika | Audio Software | 4 | 28-11-2008 03:00 PM |
:: URS Classic Console Compressors v1.0 (VST) :: | lesha | Audio Software | 10 | 24-01-2006 01:47 AM |