|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nešto me vuče da odem u off-topic i kažem kako sve to što si pomenuo (i ne na naročito komplikovan način) može i jedan mnogo jeftiniji softver koji Kravadinka često pominje, ali neću ![]() Quote:
@Igor: Pa vidi, za razliku od Kravadinke ja ne pričam o karmi (mada ni ta priča nije bez veze) nego o jednoj prozaičnoj stvari: stabilnosti. Za razliku od Steinberga i ostalih popularnih DAW programa, narodne verzije Pro Toolsa se nisu baš proslavile stabilnošću. Doduše, iz ličnog iskustva imam pravo da pominjem samo PT9, gde je svaka nova generacija cr*cka donosila druge probleme (bar na mašini na kojoj sam ga koristio). E sad, ako je nekome zaista nužan PT za posao, bolje je da ga plati nego da se zalama sa restartovanjem i ko majmun radi Save As... posle svake treće komande. Kome pak stabilnost nije toliko važna, znači da mu ni taj posao baš i nije toliko važan. Moja dva dinara.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-10-2012 at 01:15 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
dana nakon instaliranja odstranio iz kompa. I vratio se na (vi?e nego stabilan) "pilićarski" CuBase 5! ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Bas sam hteo da napisem da Logic-ov Flex Time ne zaostaje ni malo za PT-ovim AS-om. Probao bukvalno u istom projektu, cimao kolegu (Artur ga zna pa moze da ga pita) da mi on odradi edit u PT-u i dobili smo identicne rezultate (sa svim istim greskama). Ako ne mozes da priustis PT, Logic i hackintosh je next good thing. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]()
Ja editujem bubanj u Logicu vec godinama.....editovao i u PT-u, i ne vidim nikakvu razliku....ni u kvalitetu ni u brzini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Superoperater
|
![]()
Molim vas da se suzdrzite od besciljnih rasprava koji se nimalo ne ticu teme. Topic otkljucan za one koji zele da napisu nesto u vezi teme. Sve ostalo se brise, kao i linkovi prema spoljnim warez sajtovima.
Offtopic prebacen u Pricaonicu i zakljucan, jer nema svrhe dalje se prepucavati...
![]() |
#116 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
U stanu na kompu koji služi za sve i svašta, stari dual core, 3 gb rama grafička jedva gura win7.... Protools hd za sve, radi bez greške. Donio projekat iz studija i vrtim ga već satima sa motu 828mk3. U studiju isti taj motu 828mk3, a komp tristo puta noviji, bolji, brži, optimiziran daw sve sređeno kako treba..... izbacuje onal šugavi MF..........
Ima li tko kakvu ideju????? Već sam looood !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Member
|
![]()
Prenesi kućni PC u studio
![]() ?alu na stranu, da li si modifikovao dll? Naime na određenim forumima se kunu u modifikovani dll, tipa sve radi bez problema. Ima i uputstvo za mijenjanje tog famoznog jednog bita u dll-u a mo?e da se nađe i patch ako nisi vičan hexeditu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Pro Member
|
![]()
i u mene jos sve radi s onim prvim patch, vidim izasao novi al nisam ga instal jel stari radi ok, onaj bio 13 mb ovaj sad 124 mb , beta 9 Pro Tools 10.3.2 Patch (beta 9) Mukundas ..probajte pa javte, jel vam progledo PT. pzz
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
VIP Member
|
![]()
Probao sam sinoc sa tom naknadnom modifikacijom dll-a na kompu kuci i asio4all drajverom,tacnije patchovao taj dll i evo celu noc nisam imao problema.Nisam testirao sve redom nego redovno radio u jednom projektu(stari mcdsp plugovi ferceraju) i nisam imao zapucavanja.Za ovaj patch kazu da radi stabilno samo sa 10.3.0,dva naknadna update-a brljave.Ovo je onaj drugi patch,samo modifikacija dll-a ima i taj veliki od sto i nesto MB ali valjda taj ne radi kako treba,nisam probao.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 08-11-2012 at 12:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
VIP Member
|
![]()
edit
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 08-11-2012 at 05:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatni semplovi | lesha | Audio Software | 73 | 15-10-2016 01:04 PM |
Besplatni sempler | amaterius | Audio Software | 5 | 24-07-2012 10:18 PM |
Besplatni samplovi | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 17-03-2010 10:56 AM |
Besplatni DX to VST wrapper | redroom | Audio Software | 5 | 20-03-2009 11:50 PM |
besplatni Compressor | DaBear | Audio Software | 5 | 15-01-2009 02:10 AM |