|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
ja taj imager koristim vec par godina.precizan je bas zestoko ali ja njega koristim da istanjim zvuk i panujem efecte i brdo stvari ali kik i bass nikako sacu da probam.nisam koristio zato sto se tripujem njegov taj screan pokazuje spektar ali taj spektar je ogranicen a meni treba sloboda..tripujen upravu si ..bacam se na projekat..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Kapiram i amaterizam i nepoznavanje terminologije, ali ako hoće? da dobije? koliko-toliko suvisle odgovore bar se potrudi da objasni? ?ta hoće? da postigne?, makar opisno (hoću da mu kick bude u centru, hoću da uporedim A i B, ?ta god)... po?to ja i dalje nisam sasvim siguran da sam shvatio ?ta hoće?. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
vec duze vreme sam bez interneta,pa sam prinudjen na mob,zato uvek ostanem nedoreciv.vaso i tebi i ostalima mogu reci samo hvala..taj wavs je stvarno dobar alat..ako bih dosao do kesa prvo bih ovo kupio..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|