|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Mene je Lampash navukao na TH2, moram da priznam da vrlo cesto dobijem zvuk koji mi treba bas iz njega. Svidja mi se 'stage' pristup modelovanju, mada, kada sam prvi put video kako izgleda interface, zgrozio sam se!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
potpuna glupost if you ask me.. mozda moze da napravi impuls ili eq curve, ali nikako ne moze emulirati breakup lampe, to jedva uspevaju softveri poput amplitubea i guitar riga i slichnih, a oni sluze bash tome..
gledao sam neki klip, kaze lik "it cleans up nicely" i stisha malo gitaru, kad ono zvuk isti samo tishi, pa stisha josh malo i odjednom potpuno klin zvuk.. blah voleo bih da je sve tako lepo i bajno ali jbg.. Last edited by HeatMan; 29-09-2012 at 02:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ma **bes 'vs. ovo/ono', narocito poredjenja realnog i virtuelnog, ali ako je parametar upotrebljivost + ubedljivost/ budzet, onda zaista treba biti otvoren za novo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni se ovo čini kao budućnost,gomila profila u kutiji,plus verna kopija originalnog zvuka iz studija,dosta sam gledao po youtubeu i citao po forumima,korisnici imaju samo reci hvale.Neki od bendova već ga koriste po turnejama,dvoje su se tako smuvali i drugo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
brate mili..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja u domacim produkcijama u 99% slucajeva ne cujem tako dobar zvuk gitara da bih rekao:"E ovo ne moze guitar rig ili amplitube". Cast izuzecima ( Anton Brejkersi, Dzoni Negativ ...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa zato sto je 90% preset iz nekog line6-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Sto je najgore, nisu. Makar ne ono sto ja pratim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |