![]() |
The Kemper Profiling Amplifier
|
Re: The Kemper Profiling Amplifier
|
|
Zamisljam ovo kao spomenar svih onih sati i sati bliskih susreta sa kabinetima i sema i kombinacija.Pa kad zelis da se potsetis samo klik....:) Nema nikakve sumnje da ovo moze zameniti hajend rif ton ali da je srecnije vreme imati ovakvu spravicu kao bazu zvukova za reamping nije nimalo za ne zeleti.
|
cool igračka.. :rolleyes:
samo na prvu mi se dizajn nikako nije svidio, nema onaj taktilni gitaristički ?lif, knobove.. ?to je i logično jer ova firma u stvari proizvodi klavijature! hm.. gitarista sam, u studiju imam par solidnih ampova, line6, guitar rig, al nisam siguran kome ovo u stvari ovo treba p.s. mogli i bar malo bolje poraditi na prezentaciji IMHO, naravno p.s.s. nikako mi ne ide u glavu kako masa proizvođača gitarske opreme ne ku?i kako prosječan gitarista razmi?lja, koji su njegovi (emotivni) razlozi sviranja uopće |
|
Quote:
Misli? da cela MI sme da se osloni na nečije emotivne razloge i tako planira fiskalnu godinu? :wink: |
Malo off topic, ali meni je ovo sjajno resenje - http://www.two-notes.com/en/hardware/torpedo-live/ , i pazaricu ga. I naravno, jos bolji VB-101. Super koncept, prave lampe i glava i loabox sa impulsima raznih kabineta i mikrofona!
|
A bas sam se pitao kako niko nije napravio loadbox za ovakve akcije (jos sam pitchovao ideju jednom nasem fantasticnom graditelju pojacala)!
Ekstra alat! Messa Triaxes plus ovo i bole te brige :) |
imam 5150, i ovo i + kad radim drugima njihov amp koji ?ele i ćao! :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31 AM. |