|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Danas na GS forumu naletoh na najavu naslednika opstepoznatog 'low budget' AD/DA konvertora.Nema opsirnijih informacija ali navedena su neka od poboljsanja vec sjajnog uredjaja.Nepoznato za sada kada ce biti dostupan.
- The linear PSU has been replaced by a universal auto-range SMPSU. The heat issues are resolved - A high-end Midas-designed preamp has been implemented on all 8 channels - The detent VR's were replaced by non-detent types. They also feature much better linearity at high-gain settings - High-quality Cirrus AD/DA converters have been designed in - The TL072 op-amps were all replaced by NJM4580 for better audio performance link ka originalnom thread-u na GS: http://www.gearslutz.com/board/new-p...00-2012-a.html ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Deluje ukusno
![]() Samo da vidimo koja je projektovana cena. Izgleda je Beringer poceo malo vise unapredio svoje proizvode od kako je kupio Midas |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bogami berindzerac izgleda resio da krene u high end... a i ovaj x32 mixer kako gledam na yt dosta iznenadjujuce dobar... mozda za 5-10 godina berindzer bude flagship proizvodjac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nisam ba? siguran da je upgrade sa toroida preći na switchera..
a i opampovi..uh ![]() IMHO, trebali su ostavit toroid,izbaciti preampove,potove, stavit stabilniji clock generator i to je bomba!! Sprava bi bila i jeftinija u proizvodnji za pola.. ..ali onda, čini mi se da bi morali dignuti cijenu 5X jer bi to bio fensi-?mensi ADDA konverter ![]()
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 17-08-2012 at 05:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
meni je to radio drugar koji mi odr?ava studio, tako da sam platio u paketu usluga. Ali ceo zahvat je reda veličine 20tak-40e, okvirno. Ima shema na forumu za zaobila?enje preampa. Ja sam modovao 4 kanala, 4 su ostala, kad stignem postavicu neki a/b
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Mozda bih to i odradio.Ako naletis na tu semu okaci je.Znaci u principu povaditi(premostiti) preampe i zameniti op-ampe? Clock svakako dobija sa drugog uredjaja?
Ti si ga prepostavljam zakacio na Lynx?Zivo me zanima kako zvuci,baci koji klip kad stignes.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 17-08-2012 at 04:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam bypassirao preampove i clock i kao takav je ubica! ?to se tiče opampova, to mi je malo tricky jer su SMD..
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 6 - najava | Everbeatz | Audio Software | 6 | 10-12-2010 11:00 PM |
Kupio bih Behringer ADA 8000 | zulex | Kupujem/trazim | 2 | 31-03-2010 11:27 AM |
ZAGREB DOX najava | clusterchord | Promocija radova | 17 | 05-03-2008 12:36 PM |
Najava Koncerata u okolini ! | Gulanfer | Razno | 30 | 22-06-2006 04:02 PM |
KORG DW-8000 ili EX-8000 | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-04-2005 08:28 PM |