|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Zdravo,opet ja...doslo je do nekih promena kod mene,dogovorio sam se sa mojima da mi daju deo garaze da pregradim za studio.Kada bih pregradio dobio bih prostor sledecih dimenzija:
Visina 295 cm Sirina 360 cm i duzina 575 cm Zanima me da li je to dovoljno za gluvu sobu i reziju? Ok,znam da nije idealno,ali ako bih pocinjao novi objekat da gradim bez 4-5 hiljada eura za sam objekat nebih trebao da pocinjem uopste.A ovako mogu da pregradim garazu za 400-500 eura i imam prostor,mogu dalje da radim akusticki tretman.Mislim da mi se ne isplati da dajem deset puta vise novca za tih nekoliko kvadrata vise.A i trebalo bi mi podosta vremena da skupim te pare,jer nisam neki bogatas,kao i sigurno vecina ljudi ovde svaki dinar moram da zaradim. Voleo bih da cujem vase misljenje,da li je ovaj prostor dovoljan,za reziju i gluvu sobu? Hvala,pozdrav... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio pomoc... | WeezyPD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 27 | 16-05-2009 10:52 PM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |
Pomoc oko odabiranja Studio Monitors. | Nedim | Monitoring | 17 | 26-08-2007 09:53 PM |