|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
radio sam na tom komadu ls9 koji si ti koristio sad na paliću pretpostavljam, meni do sad nije zabadao. I to sam više puta radio sa tim istim. Ovo što je mene prodalo je bio neki veći model, kojeg nisam viđao kod nas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
meni lepo Ivan debeli kaze da ta yamaha ume da ne zapamti gejnove i neka podesavanja... kao kad sejvujes na flash, sve bude ok... e sad ne znam dal se bend drugacije postavio (taj bas) ili je mikser u*ebo stvar... uglavnom, da je samo bilo na tome, bilo bi do jaja... al bas je tako klipovao stravicno da je razlgas na 2 pesme zvucao kao da sam ga produvao... a onda su zamenili kabl na basu...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
gde si radio, na trenchu?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
da TrenchTown fest...
Nemam pojma, nije cak ni toliki problem da mi pobrljavi kad radim samo FOH, al kad radim i monitore sa FOH-a koji je 20 metaara od bine, to nije ni malo lepo... sad znam za taj Recall safe, tako da sledeci put nece biti nista prepusteno slucaju ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jesi ti radio poslednji dan?
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pozz Rumski drugari,
Ja zavrsio prvi tour sa punim waves Ilok-om (16 svirki). Napunili smo sc 48 sa: Live Bundle, SSL, i API plugsima. Live mixanje ponovo postalo zanimljivo ![]() Na sledecem turu nemam budzet za mixer, pa cu instaliram Multirack. Javljam kako sljaka cim istestiramo. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo svima...citam vasu prepisku i pokusavam da saznam sto je vise o moguce o digitalcima....iskreno,nemam iskustva sa dig.mixerima..radio uglavnom na dynacordu pm3,stagemate 200,s.craftu...intaresuje me koji digitalac uzeti do 4000-5000eu sa bar 24ch,sa presetima ako ih ima po instrumentima...jedino sto sam provalio da presonus i beringer x32 spadaju tu negde u moju kategoriju..da li imate neki savet i sta je sa s.crftom si ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
nisam u toku sa s.craft cenama, ali mogu toplo preporučiti X32, iz ličnog iskustva. Presonusa bih zaobišao. Proveri i da li se pojavio neki midas u tom rangu cena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Rukovanje digitalnim mikserom zahtjeva jako puno znanja i razumijevanja problematike, zbog čega je u rukama profesionalca moćno oru?je. S druge strane, kod neiskusnih korisnika koji su navikli ?timati EQ na "tri sata" i "devet sati" samo napravi konfuziju i u krajnjoj instanci grozomoran sound. Zato jo? jednom preispitaj svoje potrebe i mogućnosti.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 26 (0 members and 26 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|