|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
To je valjda DaBearu i bio cilj, da se ljudi malo razmrdaju, da se razbije "klasni mir i takve trice, ustajala ?abokrečina".
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
od uskrsa
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
@ Vasa - ![]() (za babe) Vrh !!@ Quake2 - hahah (jok ti znas!?) Pa dok smo bili klinci u Beogradu, visili smo sa raznoraznim rokerima i nasim metalcima (cak i pomagali na snimanju Warriors albuma!!) A od ploca - nema sta nemam. Od Black Sabbath, Judas Priest, Def Leppard, Rainbow, Michael Schanker, UFO, rush, ..you name it I have it!! SAMO - prerastao sam tu muziku..sad mi je dosadno! @ Ridge - razumeo sam muziku..mozda cak i vise nego sto bi trebao !! Inac za ostalo ????? ![]() ![]() Bilo je ovde mnogo"primitivnijeg" recnika... Imam pravo da mi se nesto ne svidja !!! Iako sam radio 2 Bob Marley remiksa za Island Records, i za obadva remiksa je radjen i video (oficijelni radio miks), ne volim Bob marley-a. Uvek cu pre da slusam UB40 nego Marley-a..sorry, ali ja tu nista ne mogu. ![]() ja jednostavno ne zivim u proslosti i to se odrazava na sve oko mene. Pocevsi od muzike....Ostarilo se, neke vrednosti i ukusi su se promenili..to se zove evolucija! Cak sam neki dan (ponovo) spojio gramofon...da prodjem kroz ploce.(nekoliko hiljada komada - UGLAVNOM nista novije od 1987 - tad sam poceo da kupujem CDs).i.... bas mi nije legla nijedna ploca koju sam izvadio,,(sto nase sto strane).. i spakovao gramofon opet. ![]() Inace - dobro jutro forume!! (malo smo se promeskoljili od ustajalih tema..)
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Valjda postoji neki razlog ?to si remixovao Marlija.On traje.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ali, da nije bilo Marley-a, ja nikad nebi kupio Audient mixer !! Za to sam mu zahvalan...(cheque od 2 remiksa je kupio mikser!) ehhh...stara dobra vremena
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
jednostavno sta mislim da je usiljeno i sta mi ne legne - jednostavno nije leglo... p.s. Gledam vec odavno da kupim neki IPhone / Android telefon zbog jebem li cega... valjda da budem IN... poigram se malo snjim... otvorim par interesantnih aplikacija... smori me touchscreen posle 20 min i bacim ga... jednostavno koncepciju touchscreen telefon / tablet ne_prihvatam i to je to... neće duša...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 24-04-2012 at 11:55 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
,ipak sam bio blizu .A sto se tog nesretnog Bob Marley-a tice ,znas i sam da se to i danas rado slusa....a tvoj remix???....jel plesao bar jedno leto??? ....zamisli kako bi se cika Bob sit nasprdao njime kada bi mogao da ga cuje ....ali posto ne moze,nekako mi je glupo da ga ogovaramo ovde,iako ja od njegovih pesama nista nisam uspeo da kupim.Ljudi su dobijali ban jer su slicne stvari kao ti pisali o pisljivom Joksi....a nije mi jasno sto je Joksa bolji od Fredy-ja,Beatles-a itd???...ovo poslednje ne napisah jer mislim da treba da dobijes ban....ko bi nas onda zabaljao ovde i dizao atmosferu, ko nevina u haremu![]() ![]() .Pozzz
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
VIP Member
|
Quote:
mislim, gresis u tome "pogled sa visine"..i te fore. Uopste nije tacno. Samo iznosim ono sto mislim, a sto se nekome to cini glupo / cudno / sa visine...sta ja tu mogu. Definitivno nije to u pitanju. @ srce - ja naprotiv, kad uzmem nesto "staro" na dugme.. (Blackberry fon, ili neki daljinski za TV itd..) odmah se iznerviram kako je glup interface (pogotovo za telefone) i odmah bacim! Touch screen rulez !!!! @ Quake2 - nisam nikoga od stare ekipe "pluvao" ..samo mi ne radi vise !! A za Fredija svi znamo da je gay (?) sta je sad tu problem... Niko im ne osporava nista ni ovde, ali i dalje nisu cool ! cak stavise, skoro je Brian May pricao na TV u nekom dokumentarcu, da nikad nisu cazili za "cool band" i da verovatno nikad ni nece... Kao mali sam otkidao na Jethro Tull (!!) znao napamet sve pesme, skidao bubnjara danima (mega ritmovi) itd ..danas - nema teorije da prezivim 1 minut...smorim se! Staro brate... isto i za Hendriksa - pokazao je novi nacin sviranja, nesto sto niko ije tad radio, ALI drugi su to preuzeli, nadogradili, nastavili da razvijaju pristup i nacin sviranja gitare.. To je ko kad bi sad svi pricali da su prva kola, koja su isla 15km na sat "prava stvar" i da je sve posle kita!! Sve se usavrsava / menja / razvija..itd..
|
|
|
|
#10 | ||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Popularna muzika jednostavno ljudima danas ne predstavlja ono ?to im je predstavljala pre tridesetak i vi?e godina. Ono: radije ću da budem đanki, kurva, ?tagod, nego da ?enlučim po Vijetnamu i sličnim vukojebinama. Ili: Megi Tačer, iskenjam ti se na vugla... Ili: until the colour of the man's skin is no more significant than the colour of his eyes... Jebiga - Dilan, Hendriks, Bitlsi, The Doors, The Clash, Marli... su veliki zato ?to su (makar i nehotice) pomogli nekim ljudima da počnu da misle drugačije, a ne zato ?to su smislili novi način sviranja ili nove harmonske progresije. Ne?to sumnjam da slično va?i za Will.I.Am-a, Justina Biebera i Davida Guettu. A i ne kapiram da je npr. Dilan ba? spao na prosjački ?tap. ?to va?i i za ostale (pre?ivele) matorce iz onog besmislenog teksta kojim je ovaj thread započeo. Pozdrav, Vasa
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|