|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Njesra,ja imam dva uad keca i po ovome,ako sam dobro skapirao,ne mogu obe utopiti za solo nego bih morao ici na duo za dve kartice?
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
"Kec" vredi bar 150€ (golišav)! Prodaj jedan nekome ko hoće za bolju trgovinu... Ili dokupi još jedan...
![]() Razmisli OTB... ![]() ![]() Poz'
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Cemo razmislimo....
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pa da... A i da ih zadr?i?...jbmlg...menu su tu najbolji kompresori...kompresija uop?te... ...i reverb je dosta dobar...i to su sve kvalitetni a-la LA2A i 1176 koji su takvi već decenijama...i uvek rade dobar posao...
![]()
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Ma ja to nesto filozofiram mada ne verujem ni sam u to da cu ih u skorije vreme bilo cim drugim zameniti.Jedna kartica je na mom nalogu,druga nije a na oba imam i vise nego pristojan paket plugova ali jbg,nesto sto imam na jednoj nemam da drugoj,bla,bla pa necu da ih razdvajam.A ako bi menjao za dvojku mogao bih zadrzati plugove samo sa jedne kartice...Ili uzimati dva solo-a pa se zezati sa preregistracijama naloga...nem pojma,otom potom,mozda ponude i bolje uslove...
![]() Ja sam genealno pristalica DSP sistema,kad se arci na windowsu.Nekako se posle toliko godina zezanja sa softwerom,update-ovima,flekama,bla,bla,te ovaj radi dobro te onaj,sa alatom kao sto je UAD, nekako se gospodski osecam. ![]() ![]() Prijao bi mi jedan solo,duplirao bih ergelu i sve bi bilo mnogo komotnije.Pa tu su onda massive,fatso,lex,valjalo bi valjalo. ![]() Ali onako iskreno i emotivno,sanjam ovaj novi apollo. ![]()
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 20-04-2012 at 01:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zamena lampi | RokStudio | Kupujem/trazim | 0 | 17-01-2012 11:18 AM |
Zamena magneta | LAMPASH | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 01-05-2006 12:35 AM |