|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
naravno.....kakav je tvoj dojam? vredi li se j.. sa tim?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
kaci kaci inace ces da mi platis racun za fontele tj net :P inace waves-ovi mi rade samo kako vst3 ... vama ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@Off: Pojma nemam, nisam pametan, više mi se sviđa stripbuss, okačiću i njegovu solid state emulaciju sad nakon ovoga
@Alavuxčić ![]() Sad ću i stripbuss da postavim odmah isto ovo samo da namestim u Cubase-u. Može jos drajva da se da na ovom primeru ali zvuči ogavno po meni evo ga: http://www.sendspace.com/file/7bacvc I da, na svim NLS channelsima je drive negde oko 6ice, jedino je na basu 9 i svi su poslati na istu vca grupu kao i nls bus koji je na masteru! Na prvom primeru je bus drajvovan na +4 i cela vca grupa za +1 A na drugom, već sam zaboravio ![]() Last edited by Jan; 17-04-2012 at 11:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
radi !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E sad, ovo je stripbus:
http://www.sendspace.com/file/nlcsxq Ali sam upravo saznao da je ovo modelovana neka ADT konzola, ali ima i emulaciju za SSL 4000, pa ću sad i nju postaviti. Tu sam stavio channel offset na -12 to je najmanji na kanalima, najmanja kolorizacija, ima i gain blabla, ali se nisam prčio sa njima... I vrlo malo saturacije na njegovom bus pluginu. Plus sam stavio crosstalk na LO, default je ni?ta, ima LO, MID, HIGH, LO aligned, Mid aligned, High aligned. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Jel preslušao neko? Čuje li neko neku razliku među fajlovima, mislim definitivno je ima (po meni je mizerna), ali kako utiče na zvuk po vama?
Danas ću staviti neve i emi |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigao Poco | La notte | DSP forum | 23 | 15-04-2008 11:22 AM |
STIGAO SSL Alpha-Link | roginator | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 23-05-2007 10:03 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |
STIGAO RME - FIREFACE 800... | Mandragora58 | Computer Hardware | 4 | 14-08-2004 05:15 PM |