|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A o kom znanju to pricas?? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Onom koje sigurno ne mo?e da stane u jedan offtopic. Pričaćemo kad bude tema o Azri.
#3 |
VIP Member
|
![]()
Pa dobro, u odnosu na većinu rok gitarista onog doba Džoni je odlično svirao (akustičnu) gitaru, uspevao je da spakuje više od dva akorda u pesmu (za razliku od gomile novotalasnih "kompozitora"), a i pročitao je poneku knjigu u životu.
Pozdrav, Vasa
#4 |
Pro Member
|
![]()
A poneku i napisao, tačnije petnaestak.
#5 |
Pro Member
|
![]()
I, sta je tema? Evo ja amater zelim da moj rad zvuci mnogo ozbiljnije! Ocekujem savet. Pa se neko "narugao" od ozbiljnijih.
Pa najbitniji saveti su upravo receni na humoristicki (ajde da kazemo negde i podrugljiv nacin). Ko to shvati. Taj je Talentovan! PS: Sve uzivotu sto sam naucio (mada ne znam mnogo), naucio sam od starijih koji su me zajebavali! Last edited by LACKY; 17-04-2012 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
RM Tocka, Vlatka, Lipovacu, Jelica, Dzindzera, Boceka i ostale ajkule, ti poredis sa Dzonijem koga su ismejavali zbog njegovog loseg sviranja gitare... Svi ti gitaristi koje sam nabrojao su imali daleko kompleksnije stvari od doticnog, a o zvuku da ne pricam.. Pa Huso iz Parnog Valjka mu je svirao gitare na prvom albumu, producirao ih, a mislim i na kasnijim ostvarenjima.. A to koliko je on knjiga procitao, to su vec druge stvari za forume o knjizevnosti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Nisam se ?alio, radi se samo o tome da ja gitaru u okviru rok muzike do?ivljavam drugačije od tebe. I da, u tom smislu D?oni ?tulić je po meni bolji gitarista od nekih koje si pomenuo (makar od D?ind?era, Vlatka i Zeleta L). A opet nije bolji od Vedrana Bo?ića, Borisa Belea i Gorana B. Sad, to ko mu se smejao... ljudi vole da se smeju drugima, makar često ne bili svesni toga da su sami jo? sme?niji. Nisam ni ja bolji, da se razumemo. Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa P.S. Jebote, zaboravih da pomenem Antona (Partibrejkers, jel' da). Sramota ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-04-2012 at 06:56 PM. Reason: P.S. |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni je posle D?onija omiljeni gitarista Dragan Gu?van. Vedrana Bo?ića na?alost nisam slu?ao koliko je trebalo, ali sad kad moj frontmen učestalo nastupa sa njegovim frontmenom moraću malo obnoviti gradivo.
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() Ko ce postati NEKO, o tome odlucuje NAROD, a taj narod se kupi dobrim tekstom i polunarodnjackim pevanjem. Nas narod voli narodnjake, zato je i Dzoni redovno svirao i obradjivao izvorne i starogradske pesme. Tekst je osovina koja pokrece motor, pokrece pesmu.... Goran Bregovic je bio talentovan gitarista, ali len da vezba. Medjutim, po mom ukusu, on je za klasu jaci i originalniji tekstopisac od Marine Tucakovic. Njegove tekstualne teme su potpuno neocekivane. A njega niko ni ne spominje po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 20-04-2012 at 09:46 PM. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FairShare... mo?da? | Arthur | Razno | 6 | 20-03-2011 01:08 AM |
Mo?da osvojte mastering za d?... | alek019 | Mastering | 32 | 04-12-2010 08:29 PM |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |