|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Mislio sam da se mo?e jednostavno isključit tako da sve jezgre i threadovi djeluju u svakom trenutku!? Radi li se tu o opcijama u softveru koji daje uz isključivanje mogućnost postavljanja pragova ili se ba? moraju postaviti pragovi kako god okrene?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
http://forum.cakewalk.com/Windows-7-...-m1861804.aspx
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Tek sam prije par dana pre?ao sa Phenom 965 BE na i7 3770k pa mi je to područje novo. Pretpostavljao sam da isključenjem samo čini? jezgre i threadove spremnije za akciju. Znam taj tekst sa cakewalk linka ali mi se čini da je to jako stari tekst. Inače, primjetio sam jednog promotora iz Sonar tabora koji je jedini slu?beno poprilično hvalio Win 7 (kad se tek pojavio). Do dana?njeg dana nisam nai?ao na niti jednog predstavnika etablirane audio tvrtke koja je tako ne?to napravila. To je razlog za?to sam pomalo skeptičan kada su njihovi forumi u pitanju. Naravno da to ne mora značit da čovjek la?e. Dapače, mo?e značit da je biser. Kakogod, imam vi?e vjere u iskustva foruma?a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
optimizacija windows 7 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW - Optimizacija WinXP-a ! | Mandragora58 | Tutorijali | 82 | 30-11-2014 03:22 PM |
Optimizacija Win 7 64 bit-a ?! | Eomsy | Audio Software | 15 | 05-01-2011 09:23 PM |
Optimizacija XP-a zabluda? | pedjah | Audio Software | 38 | 07-02-2008 04:47 AM |
Optimizacija XP-a? | akordeonista | Audio Software | 8 | 29-10-2007 04:30 PM |
Optimizacija Win 2000 i Win XP za DAW | dr.Ru | Tutorijali | 3 | 12-06-2003 03:19 PM |