|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kad sam 2001-2. radio jednu od emisija za TVNS i kad sam tražio ceo wav za post zvuka, gledali su me "belo"... I naravno nisu prihvatili, pa sam na "licu mesta" instalirao L2 u to vreme i bilo je kao da sam "počinio svetogrdje". Kad sam zahtevao da emisija koja je snimljena u 16:9 (opcija na samoj kameri,( čuveni snimatelj, Željko Tot))]bude tako i emitovana (da ne bi bila kao "francuski film" razvučena na ekranu gore i dole i svi visoki i mršavi) jedan montažer je rekao doslovce : "u ostalom, šta će to crno na ekranu"...?! -12db peak traže jer emituju jebeno MONO (u 21. veku)...!!! TVNS je sada samo mesto gde ljudi poput one kravetine sa b92 dobijaju enormne, ABNORMALNE apanaže,za stranačka "podmirivanja" i jedna bleda senka jednog davno zaboravljenog kultnog filmsko-televizijskog-produkcionog hrama ovih prostora , koje je SAHRANJENO sa crnom zemljom i gde se bilo ko ko nešto zna ( a sebe ne ubrajam u te, jer nisam TV orjentisan,već ljude koje znam i svi znamo) biva oteran govnjivom motkom... !!! Pola nekadašnje garniture su sada po privatnim televizijama i produkcijama.... ...IMHO, i ne očekujem komentar, to je samo moje iskustvo...!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Peak Pro 7 | Mika Technika | Mastering | 1 | 26-01-2011 09:45 PM |
Peak-metri u Sonaru reaguju sporo? | Ghost Dog | Audio Software | 8 | 20-09-2009 12:36 PM |
Kako se rijesiti peak-a na 130 Hz? | Edi Prog | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 06-11-2007 12:00 PM |
Ima li neceg novog? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 13 | 13-05-2007 02:52 PM |