|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kad sam rekao da je po PS-u mislio sam na Joksimovićev PS, jer mi se čini kao njegova prepoznatljiva forma gdje se vi?e ne vraća na strofu nakon prvog refrena nego ide u potpuno novi dio. Tako je i na Lejli koja bila velik uspjeh. Jedino ?to ovdje to ne radi dobro kao na Lejli jer pjesma nije tako dobra i novi dijelovi nisu tako dobri. Sla?em se da je malo konfuzna struktura. Ima nekoliko "glavnih tema" pa čak i nekoliko verzija refrena ?to samo po sebi nije dobro a lo?a odluka po meni je bila ta da se zavr?i sa potpuno novim dijelom umjesto refrenom. Da se mene pita, a ne pita me se ![]() Počeo bih odmah sa 0:25 bez onih dosadnjakovića na klaviru i nastavio sve do kraja refrena kako ide a onda na 1:57 bi stavio glavnu temu orkestra sa 0:25 umjesto ove nove teme a dio sa 2:44 bi stavio na 2:22 a refren sa 2:22 na 2:44 i zavr?io pjesmu tako da ljudi na kraju pjesme znaju ?to je bitno i ?to trebaju slu?ati. E, da, cijela strofa do refrena je jako dosadna i bojim se da će dosta ljudi otići na WC ili podgrijati sarmu dok ne dođe refren ![]() Toj strofi kronično fali jedan moderan groove, bubanj i rije?io bi se problem. Ali inače osim toga je sve drugo odlično ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Svi smo mi pomalo Zeljko Joksimovic! | AudioStorm | Pricaonica | 23 | 03-03-2012 02:32 PM |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
Hari i Zeljko Joksimovic BiH Eurosong | Zid | Razno | 20 | 23-05-2006 02:12 PM |