|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
@Igor
To ne bi trebalo da bude teshko... ![]() Shaljem ti pm chim iskucam ovaj post... @BlasterMaster Necu troshiti puno rechi na objashnjavanje, iskoristicu muku i problem kolege sa foruma da ti to "objasinim"... malo chitanja al bice koristno ![]() Sve pochinje od ove teme: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38318 Kljuchi post je ovaj: http://www.rumski.com/forum/showpost...23&postcount=8 A zatim, par meseci kasnije, nazalost, desilo mu se ovo: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39619 elem, naravno da je moguce ne znam shto te to chudi? Samo je pitanje koliko jako cesh da "puknesh" kada budesh "pao" - nishta vishe Zato je bolje "sprechiti nego lechit" ![]() Ne znam shto se ljudi chude toliko sa Win7 pa i sa XP, meni je i on radio godinama bez ikakvih problema... naravno uz nod i firewall i malo odrzavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pa ispratio sam problem kolege branoya jos davno, samo nikako ne mogu da uporedim tu situaciju i ovu moju... branoy je naveo da na kompu ima 4 sistema (i 32 i 64bit) sto ajd da kazemo i nije toliki prob, ali i to nekad moze da utice na sigurnost i sherovanje podataka, i glavna stvar je sto je on poiskljucivao sve firewallove i update (a uz to ide i update microsoftovog antivirus centra) i updateovanje windowsa i skeniranje driver gresaka i sve te stvari bez kojih ja ne vidim da moze uopste da radi win7 kako treba... dobro je i ako toliko izdrzi ... a i skidao je preko torrenta (sto je lagan nacin za infiltriranje trojanaca) i zbog toga mu je komp nazalost upao u more virusa i gresaka... ali to je kao da recimo imam antivirus program koji super shljaka, i ja resim da iskljucim sva njegova updateovanja, i firewall i scan i cepam tako 6 meseci - pa normalno da ce biti prepun virusa... meni je ukljucen sec centar non stop, stalno se updateuje i evo od jutros sam ponovo proverio na full scan preko antivirusa i nista
![]() ma haxli za win7 se i ne cudim toliko dosta mojih prijatelja su isto zadovoljni kao ja, ama win xp - e to je smrt za mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Po meni su sve te win zashtite jednake tome kao da ih i nemash.
Tako da, nema razlike izmedju vas.. ![]() Meni je winXP izdrzao vishe nego plocha, pa ti vidi... Jedino shto nedivljam sa instalacijama igrica, sveo ostalo ![]() Elem, on topik: Paaa nishta, pichi tako ako ti je ok... nadam se da nisam upravu i da je zashtita na win7 daleko boja... tim pre shto vas ima vishe zadovljnih, to je najbolji pokazatelj ![]() Ja bih ipak instalirao NOD32 i bio koliko toliko miran, plus prilichno je lak za sistem tako da nece da smeta preterano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
e zato sam i pitao
![]() ![]() ![]() zato me interesuju i misljenja ostalih ovde da ne bude verujem samo njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
jbg. stuchnjak nisam, niti imam to iskustvo... bilo bi kul da imama al
![]() Koliko me secanje sluzi, sa nekih testva koje sam chito, nisu ga napljuvali ali opet nije bio u prvih pet na kraju godine... shto moze da znachi neshto al i ne mora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Asio for all v. 2 drajveri ili nesto drugo? | disco violence | Audio Software | 4 | 11-11-2011 03:59 PM |
Wavelab ili ne?to drugo za indeksiranje | Surfer | Audio Software | 21 | 09-09-2011 06:31 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
Zoom H4n ili ne?to drugo za snimanje na foh-u? | Edi Prog | Live Sound | 17 | 20-08-2010 10:18 AM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |