|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 |
Banned
|
![]()
al ne znam zasto imam osecaj da ce dela anonimnih biti upotrebljena kao jedan od mozda najjacih argumenata za donosenje acte dok ce price poput one koju je ispricao onaj simpaticni cikica na nekom od prethodnih klipova biti zaboravljene ili u najmanju ruku obesmislene i totalno nevazne u novonastaloj situaciji ,a interesantne informacije koje bi mozda mogle da isplivaju ostace nezapazene..mozda sam glup ali koja vlada drzi bitne informacije na javnim mrezama ili serverima gde svako ko istripuje moze da uzme sta mu treba.ja licno ne vidim nikakvu korist od rusenja bekapovanih internet strana..Kad je rec o copyrightu koji je sluzio kao los izgovor za nesto trece situacija je sad bar svima jasna (ko je tu sta i zbog cega) i postoji gomila cvrstih dokaza jer da nepostoji niko ne bi jebao javnost u americi 2posto ili bi ih lako ubedili kako je to ok i vec bi usvojili takav zakon(moje mozda netacno misljenje) pa se sad pitam zasto se na slican ili indentican nacin ne resavaju stvari sa actom? i zar niko od vas ne misli da rusenje nekog sajta poput neke banke gde se nalaze necije plate i penzije ne bi napravile paniku medju ljudima i izazvale kontra efekat?nigde u medijima se ne pominje cbs ili kako vec i ekipa koja je napravila celu akciju i izazvala sve ovo ali anonimusi su svuda hit.i vise mi lici sve na neku multimedijalnu atrakciju kad razmislim sta ce biti od svega ovoga na duze staze ,a mozda sam totalno neupucen i samo lupam gluposti(najverovatnije je ovo drugo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Pro Member
|
![]()
pa isto, al nemosh ljude pokrenuti, izgleda da ih mrzi i da zive, kamoli da akcijaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
to je sve tako, ali sta sad da rade ljudi, ako sedis ne valja, ako akcijas ne valja, gaze te kako hoce, a to je samo pocetak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Pro Member
|
![]()
Poshtovanje Bugarima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
VIP Member
|
![]()
Bice ono : Vise nema dzabe ni kod babe !!
![]()
![]() |
#178 |
Pro Member
|
![]()
procitah vest:
''Suočen sa globalnim pritiskom u vezi sa borbom protiv piraterije, najveći svetski torrent sajt saopštio je da 29. februara prelazi na nov način skidanja, tačnije razmene fajlova filmova, muzike, igrice, softvera... Na zvaničnom blogu "Pirata" je tim povodom objavljeno: "U skladu sa odlukom da preskočimo torrent fajlove najveći korak dogodiće se 29. februara kada ćemo ukinuti torrente za sve datoteke koje imaju više od 10 pirova na taj datum". Takozvane "torrent datoteke", zameniće "magnet linkovi". To u suštini znači da će se sadržaji, odnosno fajlovi od sada skidati sa računara drugih korisnika, a ne sa sajta Pirate Bay. Očekuje se da će to, pre svega, doneti sporije skidanje torrenta, s obzirom na to da će u početku manji broj ljudi deliti magnet linkove. Podsetimo, jedan od najvećih torrent pretraživača BTJunkie odlučio je prošle nedelje da prestane s radom pošto je američko pravosuđe zatvorilo sajt za razmenu fajlova Megaupload, a švedsko pravosuđe potvrdilo zatvorske kazne protiv osnivača sajta Pirate Bay. '' Kao sto sam i mislio prvobitna ljudska razmena. P.S.Sto bi rek'o Bajaga ''Dobro jutro virusi''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jedino ce da smara SPORO skidanje..mislim ..i sad vec smara na ovim sajtovima koji rade,,,kad se jednom naviknes na brzo - tesko je posle !!! ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne znam cemu pompa oko zamene torenta magnet linkovima. Ja u najvece vec neko vreme koristim samo magnet linkove, skida mi sve u glavnom maksimalnom brzinom preko utorrenta.
Magnet link je isto ko i torrent, isti princip rada i isto se otvara bilo kojim torrent klijentom, on te ubacuje u swarm seedera i leechera i skida ti se zadrzaj na hard disk bez da moras da skines torent fajl sa sajta i da ga pokrenes. Neko ce objasniti malo bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !! | DaBear | Pravna Pitanja | 111 | 01-09-2012 10:14 PM |
Novi zakon protiv piratisanja funkcionise !!! | DaBear | Razno | 10 | 09-10-2011 10:04 PM |
Produkcijom protiv bede. | LACKY | Pricaonica | 3 | 03-11-2009 06:19 AM |
Digitech Vokalist 2 Protiv Helikona | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 26-09-2008 05:42 PM |
A da probam protiv nauke? | File | Audio Software | 21 | 23-11-2003 02:33 PM |