Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2012, 10:47 PM   #31
soundman
Member

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Pre vi?e od dvadeset godina.
Po vasem misljenju ?
soundman is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 10:51 PM   #32
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Originally Posted by soundman View Post
Po vasem misljenju ?
Pa ako ja pi?em onda očigledno nije po va?em mi?ljenju.
Old 07-02-2012, 10:57 PM   #33
soundman
Member

Quote:
Pa ako ja pi?em onda očigledno nije po va?em mi?ljenju.
Da, ali to navodite kao da je sudsko vece na nivou UN donelo takvu rezoluciju, a ne kao da je vase misljenje
Old 07-02-2012, 11:10 PM   #34
nikolaivanic
Senior Member

Quote:
To zavisi od stila muzike. Mano Negra i ne sviraju stil muzike koji zahteva dobru produkciju. Ova pesma o kojoj se prica i pripadajuci stil i te kako zahtevaju dobru produkciju.

Da li ce nesto postati svetski hit ili ne svakako ne zavisi od produkcije, ali covek je pitao da damo svoje misljenje.

Zato gosn Awacs jeste. Poslusajte njegovu "Familiju" to je nasa Mano Negra. Za tu vrstu muzike svakako ne bih dao komentar da li ima dovoljno basa ili ne.

Kako mozete da tvrdite da je u projekat navedenog Skrillex a, koji usput zvuci produkcijski spektakularno, ulozeno manje novca "no u ovo" ?
Nisam rekao novaca nego truda/invencije
Za zadatak koji ima ta pesma za Iliju, ako je to neka licna promocija... sasvim je ok.
Video sam ljude koji su od tandema mt/futtt)) kupovali pesme za desetine tisucha eurona, bili, prosli.. nista.
ovo je dovoljno za omirisati

sto se skrilexa tice, moje i samo moje misljenje da je to inventivno VRLO osrednja muzika, producirana odlicno, natempirana na mediokritetsko mod-pop trziste... dobar potencijalni posao, nista za istoriju,
meni nista bitnije od Ilijinog izleta u produkciju
nikolaivanic is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 11:17 PM   #35
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Da, ali to navodite kao da je sudsko vece na nivou UN donelo takvu rezoluciju, a ne kao da je vase misljenje
Izvinjavam se onda, evo eksplicitno, da ne bih morao to da stavljam u potpis, važi za sve prošle i buduće postove na ovom i svim ostalim forumima: sve što napišem je po mom mišljenju. Mogao bih kao fudbaleri u intervjuima - svaku rečenicu počinjati sa "Mislim da..." ali bojim se da me ne zaboli glava od tolikog mišljenja.
Old 07-02-2012, 11:23 PM   #36
soundman
Member

Quote:
Izvinjavam se onda, evo eksplicitno, da ne bih morao to da stavljam u potpis, va?i za sve pro?le i buduće postove na ovom i svim ostalim forumima: sve ?to napi?em je po mom mi?ljenju. Mogao bih kao fudbaleri u intervjuima - svaku rečenicu počinjati sa "Mislim da..." ali bojim se da me ne zaboli glava od tolikog mi?ljenja.
Zahvaljujem. Svakako je lepse da kazete da je to vase misljenje jer svakako imate pravo na njega. Iznosenje opstih stavova treba ostaviti strucnijim ljudima od nas dvojice.
Old 07-02-2012, 11:29 PM   #37
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Zahvaljujem. Svakako je lepse da kazete da je to vase misljenje jer svakako imate pravo na njega. Iznosenje opstih stavova treba ostaviti strucnijim ljudima od nas dvojice.
Nema na čemu.

Ipak, Abbey Road je objektivno najbolje produciran album svih vremena, šta god vi ili ja mislili o tome.

Šta ćete, svako pravilo očas naleti na izuzetak.
Old 07-02-2012, 11:44 PM   #38
soundman
Member

Quote:
Nema na čemu.

Ipak, Abbey Road je objektivno najbolje produciran album svih vremena, šta god vi ili ja mislili o tome.

Šta ćete, svako pravilo očas naleti na izuzetak.
Ko je to rekao ? Vi ?

Zapravo verujem da je TE GODINE bio najbolje produciran. Molim Vas da budete ozbiljniji ako zelite da vas neko uopste ozbiljno shvati.

Sto se mene tice, molim moderatore da pobrisu ovu preglupu prepisku.

Last edited by soundman; 07-02-2012 at 11:46 PM.
Old 08-02-2012, 12:38 AM   #39
nokash974
Member

Nije stvar drugari u produkciji samo...Mozemo se truditi svi i potrositi novac a da ne napravimo nista...iz dobre namere sam rekao da je pesma plagijat i da zvuci kao demo.Zaista tako mislim.Nema arqanzmana i pesme uopste....aranzman je jako los....solidno otpevano,lose svirano,sterilno mixano,nema roomova-ili su sa mobilnog telefona,tranzijenti pobijeni...ma nista.Valjda svak cuje kada pusti nesto dobro i ovo zar ne?Evo npr pusti Ilija to sto si hteo da napravis Zeljka ili Barbu pa pusti sebe...Ako cujes a valjda hoces sve ce ti biti jasno.Za to nije kriv master inzinjer niti ostali nego aranzer i kompozitor ponajvise.....mOJ SAVET JE DA NADJES ARANZERA KOJI OZBILJNO SEVA I DA SVE PONOVIS...OVO NIJE OZBILJNO...
nokash974 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 09:12 AM   #40
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Ko je to rekao ? Vi ?
Niste shvatili igru objektnog programiranja. Ono objektivno je relativizovano prethodnom izjavom:

Quote:
Originally Posted by Znak
Izvinjavam se onda, evo eksplicitno, da ne bih morao to da stavljam u potpis, važi za sve prošle i buduće postove na ovom i svim ostalim forumima: sve što napišem je po mom mišljenju.
Quote:
Originally Posted by nokash974
Nije stvar drugari u produkciji samo...Mozemo se truditi svi i potrositi novac a da ne napravimo nista...iz dobre namere sam rekao da je pesma plagijat i da zvuci kao demo.Zaista tako mislim.Nema arqanzmana i pesme uopste....aranzman je jako los....solidno otpevano,lose svirano,sterilno mixano,nema roomova-ili su sa mobilnog telefona,tranzijenti pobijeni...ma nista.Valjda svak cuje kada pusti nesto dobro i ovo zar ne?Evo npr pusti Ilija to sto si hteo da napravis Zeljka ili Barbu pa pusti sebe...Ako cujes a valjda hoces sve ce ti biti jasno.Za to nije kriv master inzinjer niti ostali nego aranzer i kompozitor ponajvise.....mOJ SAVET JE DA NADJES ARANZERA KOJI OZBILJNO SEVA I DA SVE PONOVIS...OVO NIJE OZBILJNO..
Cilj pesme je da bude hit. Može li ona to postati i sa ovakvim tekstom, kompozicijom, aranžmanom, produkcijom? Može. Hoće li novi aranžman uz ovu kompoziciju i tekst nešto spektakularno promeniti? Neće. Na Ilijinom mestu ja bih ovu pesmu ovakvu kakva jeste zabacio kao pecaroši "dubinku", pa ako nešto upeca OK, ako ne nikom ništa. A u međuvremenu bih pripremao drugi mamac, možda onu varalicu "ružno pače".

P.S. Eto ideje za sledeću pesmu: naslov Ružno pače - o devojci koju u srednjoj školi ni jedan žestoki momak nije hteo da pogleda, a kad je prošlo par godina svi mafijaši se poubijaše zbog nje.

Last edited by Znak; 08-02-2012 at 09:16 AM.
Znak is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ilija ilic kovrdzava

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules