|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Zapravo verujem da je TE GODINE bio najbolje produciran. Molim Vas da budete ozbiljniji ako zelite da vas neko uopste ozbiljno shvati. Sto se mene tice, molim moderatore da pobrisu ovu preglupu prepisku. Last edited by soundman; 07-02-2012 at 11:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nije stvar drugari u produkciji samo...Mozemo se truditi svi i potrositi novac a da ne napravimo nista...iz dobre namere sam rekao da je pesma plagijat i da zvuci kao demo.Zaista tako mislim.Nema arqanzmana i pesme uopste....aranzman je jako los....solidno otpevano,lose svirano,sterilno mixano,nema roomova-ili su sa mobilnog telefona,tranzijenti pobijeni...ma nista.Valjda svak cuje kada pusti nesto dobro i ovo zar ne?Evo npr pusti Ilija to sto si hteo da napravis Zeljka ili Barbu pa pusti sebe...Ako cujes a valjda hoces sve ce ti biti jasno.Za to nije kriv master inzinjer niti ostali nego aranzer i kompozitor ponajvise....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]()
Niste shvatili igru objektnog programiranja. Ono objektivno je relativizovano prethodnom izjavom:
Quote:
Quote:
P.S. Eto ideje za sledeću pesmu: naslov Ružno pače - o devojci koju u srednjoj školi ni jedan žestoki momak nije hteo da pogleda, a kad je prošlo par godina svi mafijaši se poubijaše zbog nje.
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 08-02-2012 at 09:16 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Dobro...izgleda se Srbija toliko srozala- ja ne gledam tv ali ako ovakve pjesme budu hitovi onda laku noc Srbijo!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 08-02-2012 at 11:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nismo se razumeli - cilj ove Ilijine pesme je da bude hit, ne neke moje pesme.
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ima starih radova dosta npr.Zeljko vasic poslednji album,mixao zajedno sa drugom...trenutno radim nesto cuces ali necu kaciti ovdje,kada izadje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Npr.pjesma Kad si s njim...eto poslusaj to...moja je i pjesma i zajedno smo radili i mix i aranzman...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja slabo pratim tu vrstu muzike, čak uop?te ne razlikujem pesme, aran?mane, pa ni boju glasa ?eljka Vasića, Sa?e Kovačevića, Vlade Georgieva, itd. Zar niko nema hrabrosti da ka?e u tekstovima bar jednu reč a da nije u pitanju ono - momak i cura se vole u milion varijanti, ko je s kim, ko bi hteo da bude s kim, ko je sa onom drugom a misli o ovoj prvoj, ko će da pogleda drugu ako ova prva pogleda nekog trećeg, ko je na koga ljubomoran, ko kome neće da se vrati, ko za kim čezne pa potamani sve one ?to liče na nju, ko je koga slagao, ko je kome rekao istinu, ko će s kim ostati zauvek, ko od koga odlazi, ko se kome vraća, ko je koga prevario, ko je kome oprostio, ko koga voli... Znamo da je ljubav bunar bez dna, dvadeset reči mo?e u milion kombinacija da se poređa. A s druge strane mo?da je i bolje dr?ati se toga, ako će poku?aj "anga?ovane" ili duhovite pesme proizvesti ne?to u stilu Sve je isto samo njega nema ili Ovo je zemlja mojih snova.
![]() |
![]() |
Tags |
ilija ilic kovrdzava |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova pesma Kovrdzava | Ilija Ilic | Promocija radova | 0 | 15-03-2011 08:30 AM |