|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
cek,uzeo si koji modeL?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
PC3K6. Imao PC361 do oktobra da te ne zbuni neka prošla priča
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
iz nekog razloga ne mogu da nadjem mnogo demoa gorenavedene sprave, izgleda na jutjubu ih drugacije krste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Evo za ovih par dana sam malo skrpio nesto na Kurzweil-u PC3K6 pa da cujete. Nisam muzicki obrazovan niti sam majstor za studio
![]() http://www.youtube.com/watch?v=joHfN...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Evo jos nesto, isti sintovi u pitanju:
http://www.youtube.com/watch?v=pNHlx..._order&list=UL |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
Evo jednog zanimljivog snimka vezanog za hammond simulaciju:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo, odlucise moji drugari da me izvedu ovih dana malo ... i u tom putovanju izvedose me i do artista
![]() Ja tamo dobih zelju da probam kurzweila, i probah osmicu pc3k. Odlican je to sint, nema tu price. Shvatam ja sta muci tuomasa u vezi sa kurzweilom ... ti preseti koje sam probao, to je bre 20 godina iza ovog vremena (LA STRINGS i slicne gluposti). NARAVNO da ga u tom povrsnom gledanju sahranjuje BILO STA od danasnjih sintova. Medjutim, malo sam menjao, malo probao efekte, malo se poigrao....preozbiljan je to sint, jedino sto je izrazeno da prave ludacki dosadne preset farbe medju tim mainstream bojama (klaviri,gudaci itd). Kurzweil je, bio i ostao, sint koji nije bas za svakog. Na njemu se mora provoditi ludacki puno vremena, ali mislim da je nagrada koju svirac dobije kad "ubode" pravi spoj zvukova ogromna. Mene licno nije kupio toliko da bi menjao svog motifa za njega. Cak i daleko od toga. Sa druge strane, ponovicu jos jednom - preozbiljan je to sint. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi,jel mi neko moze objasniti kako napraviti i podesiti vibrato na semplu (u ovom slucaju frule) na PC3K6 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Evo od mene mala pomoc za one koji neznaju kako se prave terce da se mogu transponovati u toku svirke a da negube strukturu:
http://www.youtube.com/watch?v=mKhDO...ature=youtu.be |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko zona ima kurzweil?
|
![]() |
![]() |