|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Samo trebas potrosit hrpu love na dobar outboard i koristiti ga kao plug in i onda to jos lijepo provesti kroz summing od ssl-a ili tubetecha ili shadowhillsa npr. i nema zime. Slazem se da itb nije bas ni meni nesto, ali hybrid bogami radi jako dobro. Druzio sam se sada sa likom koji je mixao zadnjeg Princea i koji je imao no1. hit na billboard ljestvici prije par tjedana (Richard Furch), onda sa likom koji je upravo nominiran za Grammy za latino(Manuel...jebiga ne sjecam se prezimena) te jos jedan spanjolac koji radi orkestracije za High end video igrice(tipa Castlewania) pa onda Steve Klassen koji momentalno ima no1. hit na Kanadskoj nacionalnoj top listi...svi oni rade u hybrid varijanti i mogu ti reci da sam se smrznuo kad sam cuo mixeve. Pa cak i stari majstori mixanja koji su cijeli zivot u otb varijanti sa asistentima na raspolaganju razmisljaju o hybridu. Naravno, opet, kako komu pase ![]() p.s. naleti na kafu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa zapravo to što ja radim je hybrid!
Kad pogledaš da pluginovi na trackovima rade u DAW-u, zatim se nešto od toga zbraja u stereo grupe i ide van na pult, a nešto ide samostalno na pult... pa onda s pulta kao aux ide nazad u komp (večinom od tamo vadim reverbe i delayeve) i onda se opet vrati cijeli mix u komp kao stereo print... to zapravo i je hybrid! Samo što nije u igri summing kao 2H rack sprava nego je pult sa svojim sendovima i eq-om u igri koji odradi summing. Al to je to. Kada sam počinjao pa kada se sve suho slalo na pult, to je još mogao biti "tradicionalni" analogni mix, al sad kad su u priči pluginovi+hardver sve je to zapravo hybrid.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundcraft ghost / Mackie onyx | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 24-01-2006 02:37 PM |