|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao pozz zvima kupio sam ghosta
Da jeste nesto u kvaru neznam sta moze da bude Posto sve one lampice sjijaju kad je palis pokazuje V3.0 i datum neki maj 2001.(tu gde se nalazi taj midi mute tj.konfig za to) Iznenadilo me sto je u odlicnom stanju opticki A i technicki odradili smo test od dobrih 2h sa pink noiseom Svih 48ch svaki pot.klizach eq. Bez i jedne mane aux isto tako i testirali shum kojega bas malo u odnosno druge konzole koje sam cuo ova se "malte ne necuje nigde" ![]() Tip od koga sam je uzeo je classic..muzicar i vezao je na laptp sa nekom smesmom kartom sa 4in/out tako da su joj ostali kanali ma skoro novi Za sad sam prezadovoljan da se sve prikaci pa cemo videti Sta kaze..eto toliko za sad hvala vam Ps: ja radim izkjlucivo Narodnu muziku i treba mi analogni mixer ITB je lepo ali dok ga ne dirnes prstima nema nista ![]() Ako ima neko ideju gde mogu da opravim taj midi nek baci neki tel..nesto Pozz i opet hvala svima Last edited by mozart554; 02-01-2012 at 06:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa ako si u austriji...imas ovlascenog distributera,koji sigurno ima service support:
Mr Christian Kain Kain Audio Technik M?nchner Bundesstra?e 42 5020 Salzburg Austria (t) 00 43 662-43 77 01-0 (f) 00 43 662-43 77 01-2 (e) office@kainaudio.at (w) http://www.kainaudio.at
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundcraft ghost / Mackie onyx | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 24-01-2006 02:37 PM |