|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
+1 za A&H... jos ako je zed 24...puna kapa...
a cini mi se da sam negde citao da samson i berindzer dele isti patent za odredjene proizvode, npr u u slicnim mixetama sa istim brojem i/o skoro sve je isto , isti izgled i raspored kola, verovatno patentiran od strane neke trece firme/inzinjera, iste eq sekcije, auxi i subgrupe, samo je razlika u spoljasnjem design-u... a i neki mikrofoni su bili otvarani radi uporedjenja, neki od onih berindzera c3 ili c1 i neki samson slicne gradje(ne znam sad oznaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
+1 za A&H
![]()
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Samson ,,,pa behringer je meni marrka za samson. I to ozbiljna.
Za godinu dana bio sam svedok kako je 80 posto samson sitnarija (di boxovi,preampi za slusalice) pocrkalo....pa nisam zeleo dalje da se petljam sa tom firmom. Govorim o studijskim uslovima, ne ekstremnim. Ne bih tog mackie-a tako lako odbacio, ja licno nisam odusevljen tim zvukom, uvek su mi bili ni tamo ni ovamo..ali daleko od toga da su losi. A&H, Soundcraft i Yamaha su ono sto napolju zovu "workhorse" ... radi to pod svakakvim uslovima (govorim iz prakse). Tu se neces zajebati sta god da odaberes...Znas da sam licno fan Jamahe, ali u ovako malim formatima, mislim da zvucno nije neki spektakl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Samo ako uzmes A&H, moras da naucis da izgovaras to u skladu sa pravom tezgaroskom tradicijom, b'a...:
"Alien-Health"...! (Ejlijn - Helt') ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 09-12-2011 at 12:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a ako uzmes dinakorda, trazis model 5.5 (omiljeni reverb preset, uvek upaljen)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
a moze i A&H 420
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Evo, i ja malo da se uključim u debatu:
Sa bendom sa kojim radim kao tonac koristim uglavnom A&H Wizard 16:2. U klubu u kojem radim imam SoundCraft LX7-ii (24:4:2). Radio sam i na drugim mikserima ( raznih konfiguracija i performansi ). A&H ima finiju EQ sekciju, ali mi je zgnusnut i jako težak za rad ( pošto vozim miks, dabujem itd itd ), za razliku od SoundCrafta je prostraniji i ima bolje opcije za rutiranje signala. Za to što si dao kao opcije, gledano po ceni i onome što nude, realno je da uzmeš A&H.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konzole (mixeri) | Arthur | Analogija | 66 | 02-06-2015 09:58 AM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |
Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 06-04-2006 11:14 PM |
SFP 4.0 mixeri | idekius | DSP forum | 11 | 24-07-2004 09:35 AM |