|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Recimo Waves pluginovi (koji u Native formi poodavno rade 64-bit floating point) u TDM formatu rade u 48-bit režimu, ALI pošto je sam TDM I/O 24-bit posle procesovanja moraju da se svedu na 24-bit rezoluciju da bi se OPET podigli na 48-bita (pošto je PT mixer 48-bit, jel'da). Kome se ovo učini komplikovanim i besmislenim nek se ne sekira - jeste komplikovano ![]() Za razliku od PT koji na silu mora da bude kako-tako kompatibilan sa već postojećim vlastitim sistemima, Presonus (pa donekle i Cockos) nemaju nikakvo opterećenje u odnosu na prethodne korisnike, prosto zato što prethodnih korisnika nema, ili ih ima jako malo. Zato (kao što su mnogi već rekli) svi ti "novi" mnogo brže reaguju na korisničke zahteve pošto im je stalo do mušterija, a i nije im komplikovano da dorađuju softvere koji su praktično još u fazi razvoja. A to vala treba iskoristiti i smarati ih po forumima. Pozdrav, Vasa P.S. Malo čitao, pa shvatio da sam malo i preterao - dobar deo TDM Waves pluginova je kompatibilan sa double precision (48-bit) procesovanjem: http://www.wavesupport.net/content.aspx?id=2212 Doduše, dobar deo i nije ![]()
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 03-11-2011 at 04:44 PM. Reason: P.S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
I evo sad sam naleteo na prilicno ozbiljan problem.
Snimak vokala na koji sam dobio ima glich na dva mesta, znaci digitalni glich. U Cubase-u bi pencil toolom taj glich ispravio, nacrtao bih olovkom waveform tamo gde glich postoji, a ovde ne mogu, olovka u njegovom editoru ne radi to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ja sam na ovom programu od prve verzije i sve sto mogu reci je da sam napokon dobio sve ono sto mi je falilo u prvoj verziji i da je jednostavno savrseno parce softvera... sto se tice zvuka, ne zelim da sudim niti poredim cubase/pt itd itd, ali je cinjenica da S1 sjajno radi mixdown i da u njemu mogu i umem da dobijem sve sto zamislim i pozelim na brz i jednostavan nacin... tako da za mene ne postoji vise drugi softver odavno
![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |