|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Živa istina, ali ja baš to posmatram kao pozitivnu osobinu te produkcije. NJIMA to pasuje i taj zvuk se dobro nosi sa ostatkom ponude na radiju i TV baš zato što je drugačiji.
Pozdrav, Vasa P.S. Kad kažem "njima to pasuje" mislim "oni su to tako hteli".
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 25-10-2011 at 03:00 PM. Reason: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Nego, sad baš nešto slušam ovo u integralnoj verziji. Dobro je, baš je dobro kao celina. Možda nije dobro, ali meni se SVE sviđa baš takvo kakvo je. Na neku foru im bašbašbaš verujem. Pošto u poslednje vreme retko kome verujem onda me sama ta činjenica toliko obraduje da uopšte ne stižem da analiziram snimak kao takav. Što valjda znači da je to dobro producirana ploča.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 26-10-2011 at 03:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih rado zavirio u tu Bananinu prostoriju za probe. Nadam se da će se ovde pojaviti neko sa vi?e informacija o snimanju.
Ko će ga znati, mo?da je ipak mobilni operater u ulozi motivatora ključna komponenta za snimanje dobrog albuma?
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Izgleda da ne razumem - niko nema problema sa Giletovim pevanjem u Mr. Ministar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Pa dobro sad
![]() Cela ploča ima taj nekakav stoned vajb i sve je nekako "ka unutra" (introspektivno, što bi se reklo) pa mi se onda i taj Mr. Ministar uklapa u celu priču. Da li je falš? Pa jeste, pa šta ![]() Naravno da je najverovatnije stvar u meni, a ne u samom albumu, mada nisam stoned, majke mi ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 29-10-2011 at 03:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
sad vidim...greska na forumu...brisanje...
>>>
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 29-10-2011 at 05:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Matori... Daj jednu pesmu Bajage da nije negde fals...! Ono govno od Balasevica...? Pusenje? AZRA!!! Stones-i, Cult-i... Ima ih koliko hoces...!!! Niko sve to nije slusao da bazdari stimer, vec su ponekad imali koju dobru pesmu... (u drevna vremena (dok smo ziveli kao pracovek po pecinama i jeli zive puzeve i iguane sto je trajalo do pre 10-15 godina, sad to ne sme), je bilo vazno imati dobar tekst,pricu,melodicnu muziku,itd...) Danas je bitno da je RMS na -2 i da bije u talamus a ostalo bas i nije, jer ce ionako za 2 dana doci novo smece... ![]() . Dakle : Tako Gile peva.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 29-10-2011 at 06:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Nije problem u vokalnoj liniji niti falšu niti o žanru. Problem koji ja osećam je u "farbi" glasa. I to ide do te mere da kada čujem "ja sam Mr. Guverner, volim kad mi kažu Ser" imam neopisivu potrebu za samopovredjivanjem.
Jednostavno se grozim pomisli da je to najbolje nešto što su studijski od njega mogli da izvuku. Kao neko ko bi radio kao snimatelj u datom trenutku i snimao ovu pesmu stvarno ne vidim kako bih mogao da se iskuliram i da taj glas ostavim takav kakav je u finalnoj verziji. A kamoli da od toga pravim još spot! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Meni se ovaj album Orgazma sviđa prosto zato ?to ne čujem njihovu potrebu da sebe prika?u boljima nego ?to jesu. Za to u dana?nje vreme treba imati petlju, i tu petlju retko ko ima. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovaj posao se stalno uci, i posle 30 godina ces ga i dalje uciti, ali postoji trenutak spoznaje kad sa punim pravom smes da kazes - "ovo je smece" i stanes znanjem i radom iza toga...! Sto pre se to desi, bices uspesniji...! A Vasu ni ja nisam najbolje skapirao sa onim drevnim izrazima... ...ne znam ni da izgovorim to... ...to nema na iTunes... ![]() ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 29-10-2011 at 07:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve o električnoj Gitari? | disco violence | Gitarska Produkcija | 7 | 08-07-2010 01:56 PM |
tra?i se električar | Arthur | Razno | 0 | 09-03-2010 12:22 AM |
Električna gitara - zujanje | Matko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 19-12-2008 08:06 AM |