Quote:
Originally Posted by Znak
meni su sadr?aj i izvođenje ovde ipak ispred produkcije.
|
Prateci cika Vojin rad i narocito postujuci njegovu sposobnost da produkcijom isprati muzicku atmosferu koju sam bend namece,mislim da je i ovoga puta napravio pun pogodak i cak i pomake u nekom smislu.Bojim se da je producirati EO dosta veci poduhvat nego sto mislimo

."Nemas nikom nista da das" mora da zvuci lo-fi,sta tu covek moze da uradi a da ne pokvari nesto sto je obelezilo EO karijeru?To sto je moglo,cika Voja je cini mi se i uradio.
Quote:
Originally Posted by Znak
Ne znam da li je to samo moj utisak, ali slu?ajući album kroz slu?alice sve zvuči moćno i veliko, ali na slabijim zvučnicima (mini linije, iMac, itd.) sve se nagla?eno pretvara u lo-fi. Nekako uređaj na kojem se album slu?a previ?e utiče na zvučnu sliku. Na manjim zvučnicima vokal postaje te?ko razgovetan, a bass se gubi, reverb postaje mnogo izra?eniji i sve dobija neki ?um kao iz starog radija.
|
Pa kakav je zvuk u krokodili dolaze,ja ne postojim,debeloj devi i konobaru?Onakav kakav se tokom snimanja rukama i glasnim zicama napravi.To ti je Elektricni Orgazam i to ti je ono sto ste do sada valjda ti i ostali njihovi fanovi obozavali?Sta je tu tebi cudno?Nisi valjda ocekivao da ce sada cika Voja da ih upakuje kao Inkognito?....