|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() btw. citam na presonusovom forumu da im je server juce i danas preopterecen zbog downloadova, tako da ces morati da budes strpljiv ako budes skidao demo, a ono bude sporo - just a cautious warning ![]() Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() U pravu si, ima svoj interni bridge! Mislio sam da nema jer vidim po forumima da svi koriste jBridge ![]() Pozdrav i sorry na dezinformaciji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Inace dok sam imao zvanicni cubase (doduse 5.0.0), taj njegov bitbridge i nije bio narocito dobar. Kasnije su ga kao updatovali i kao radio je bolje, mada sve je to pomocu stapa i kanapa... Jbrigde je btw sada na verziji 1.3, mislim da je malo stabilniji nego 1.2, a i postoji tu i neki bidule koji nisam probao... Ma postoji workaround za taj x64. A kad vec pominjem Sonar X1, samo da dodam da je izasao neki Producer Expanded Koga zanima, neka pogleda na zvanicnom sajtu.
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
Sto se tice update-ova, ako je suditi po dosadasnjoj politici nece biti placanja za upgrade sve do verzije 3, sto ce verovatno biti za 2 godine. Imaj na umu da je x.5 update ogroman, jer donosi mnogo stvari. Verzija 1.5 je komotno mogla da bude v2 koliko je poboljsanja donela, tako da nisu pohlepni i bezobrazni. Naprotiv, imaju za sada najmiroljubivji community i jako dobru komunikaciju sa korisnicima preko foruma forums.presonus.com, tako da ti savetujem i da malo procesljas po njihovom forumu i uveris se ![]() I da, update-ovi i fix-evi (ako ih ima, verovao ili ne, desilo se na verziji 1.6.5 da nema ni jedan bug, tako da je samo jezik i par stvarcica update-ovano ![]() Sto se tice cene, koliko sam upucen, imas nekoliko kombinacija za razne popuste do 31.oktobra pa te izadje oko 250 eura (Pro verzija, koja je najjaca), inace je 400e regularna cena. Imas sve varijante na njihovom forumu - neke prodavnice nude odmah popust direktno na S1Pro, a postoji i varijanta da kupis Artist za 20e i updateujes na pro verziju 1 za 99e i onda updateujes na verziju 2 za 99 e, tako da to izadje oko 220e za najjacu verziju. Ako imas nekoga ili imas ti Presonus-ov audio interfejs, dobijas besplatno Artist verziju cije je ogranicenje da nema 3rd party VST(i)-a, ali ustedis 20e ![]() Najbolje je da pogledas zvanican sajt za cene i jos bolje forum za razne popuste. Pozdrav ![]() ( i koliko sam se zalozio za S1, ljudi nemam nikakve veze sa Presonus-om, samo sam odusevljeni potencijalni korisnik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
Probao sam Logic x64 koji takodje ima svoj interni bridge, ali ima previse nedostataka u radu sa tim bridge-ovanjem, tako da cu radije sacekati native 64-bitne pluginove i nadam se da cu do tada imati barem 8 GB rama ![]() Pozdrav ! (btw. svidja mi se tvoj avatar, iako bi 7 of 9, izgledala nekako .. hmm .. lepse ![]() Spoiler (scroll down): Code:
![]()
Imagination is more important than knowledge [Albert Einstein] Last edited by euphoric; 19-10-2011 at 08:05 PM. Reason: Spoiler :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Euphoric, jel mi mozes malo pojasniti u cemu je stos, odnosno sta je ovo ARA? Proleteo sam kroz ovaj video sto si okacio, ali nisam najdetaljnije shvatio nista osim da su Melodyne i S1 fantasticno "ukompovani" da se izrazim :S Ja inace ne koristim Melodyne previse
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
da nije ARA music iz bugarske??
![]()
facebook Brano Vujicic (Branoy) https://www.youtube.com/user/branolovehurts/videos http://soundcloud.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-works http://www.reverbnation.com/branoy https://soundcloud.com/branoy-pa3x |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
pokidali su, nema sta, razliku od hardvera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |