|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Niko nije komentarisao tvoj rad, nego kvalitet zvuka sto je inace tema koju si ti zapoceo na tvoju veliku zalost, jer do sada osim sebe samog nisi ubedio nikoga u tvoje smehotresne fantazmagoricne tvrdnje Ajd prijatno, i od mene na ovu temu dosta
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
?ao mi je ?to je aktivnost članova na ovoj ali i na par drugih tema,svedena na repliciranje Tuomasu,iako on to u većini postova indirektno i tra?i.Iskreno ,volio bih da se vi?e usmjerimo na rad sa PC3 serijom,na?e preformanse i sl.,kako bi razmjenom iskustava izvukli maksimum iz klavijature.
Ne?to razmi?ljam,lako bi PC3 K6 cijena mogla otići gore,posebno kada narodnjaci proku?e njegove mogućnosti,nebrisajuću memoriju,kvalitet semlinga i naravno "lakoću" tipke za sviranje ukrasa. Upravo tipka na Kronosu 61,bi mogla odvratiti ovakve korisnike od kupovine novog Korga??? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Pa vidi ...
Bez namere da ikoga uvredim, ali mislim da je kurzweil preteska sprava za narodnjake, ljudima treba nesto za posao, brz i lak editing, a kurzweil se u to ne uklapa... Iliti brate, mnogo to sofisticirana sprava za dx-7 like zvukove
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
BTW donece mi drugar Pc3k7 da se igramo malo, i da ubacimo samplove...... koji format najlakse guta? Da li se u flash memoriju mogu pojedinacno upisivati i brisati samplovi (nekada, kada sam imao Trinity sa flashom, celih 8mb, to nije moglo, morao ceo flash da se brishe)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Kurzweil nema mogućnost pravljenja terci, tako da nema neke nade da zaživi na tom terenu. Kad Motif XF nije koji ima 5 puta vecu flash memoriju ne vidim kako ce PC3K.
Nemam PC3K (jos uvek) ali znam da Blofeld koji ima 60mb flash memorije radi po tom principu - kada učitavaš semplove moraš sve zajedno iznova. Last edited by wladymeer; 18-10-2011 at 11:25 AM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
to je glupo ako mora sve iznova, ali u eri UUUSBa nije strasno... muka je bila nekad kad moram 4 flopija da ubacim da bi napunio flash, a to trajee.......
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|