|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Naravno, ne brinite, napravili ste dobar izbor.
![]() Ona Yamaha koju sam spominjao je samo jedna losa epizoda ove respektabilne firme, cak je i relativno stara za neko poredjenje sa aktuelnim modelima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
I ja se nadam i verujem da je dobar izbor. Poprilično sam se dobro informisao o svemu pre konačnog izbora. Sad, ako se i?ta lo?e desi, neka se desi u garantnom roku...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Zelim vam da vam se nista ne desi.
Ako vam se i desi, neka vam se desi u garantnom roku. Ako vam se i desi van garantnog roka, zelim vam da se ne sekirate. ![]() (Po jednoj vojvodjanskoj anegdoti ![]() Salu na stranu, nema ko ne bi voleo Yamahu P95 u svojoj sobi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
U principu električni klavir nije za učenje. Mo?e poslu?iti no, naravno, ne mo?e dijete osjetiti klavir i klavirski tuch i rezonantnu kutiju. Moj ti je savjet da kupi? pianino kojeg za iste pare dobije? u oglasnicima, recimo Petrof, Če?ka proizvodnja, između 1980 - 1990 godine. To je jedna od najbolje napravljenih serija pianina uopče. I stvarno ih ima.
Računaj na budućnost, mo?da se mali "zapali" pa ode dalje u srednju i tad će? morati kupiti klavir. A i dr?e ti cijenu pa ga uvijek mo?e? prodati i kupit već kaj hoće?. Pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
@Flash Gordon
Ma, ok je sprava. Deluje lepo i vizuelno. @Klavijaturist Sla?em se potpuno. Ovo je nu?no i najpovoljnije re?enje. Ako moj sin bude imao ?elju za daljim ?kolovanjem i namere da mnogo ve?ba, svakako da to podrazumeva pre svega kvalitetan instrument. U smederevskoj muzičkoj ?koli ima petrof pianina, ali ne znam iz kog su perioda. Nisam fasciniran ni jednim od njih. Svi su od blago do izuzetno ra?timovani (old country bar ![]() Raspisao se jesam, jo? ako sam bio jasan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ma jasan si, za sada mu uzmi ne?to priručno a kasnije ako zagrize pravu stvar! Pozzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ja se ne bih bas slozio sa tim posto koristim Kawai Mp4 i imam iskustvo iz "prve ruke" u vezi njega. Mogu da kazem sve najbolje za njega, cak je za nijansu i teza klavijatura nego sto je to slucaj sa pomenutim P120. Kada sam kupovao Mp4 razmisljao sam i o P120 ali mi je vise odgovarao Kawai! I drugo, Kawai je u velikoj prednosti sto se tice svega ostalog. Ima vise boja, 4 layera sa kontrolama, performanse, midi kontrole i jos puno toga sto P120 nema!
Usput, ako nekome nesto znaci, radim u muzickoj skoli i veoma cesto sviram na akusticnim klavirima (ne pijaninu) pa poredim sa tim klavijaturama! Ali covek je vec kupio klavir tako da to za njega i nema vise veze! ![]() Last edited by akordeonista; 15-10-2011 at 08:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Resih da zamenim pianino | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 14-03-2010 04:12 AM |