| 
 | |||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  31-08-2011, 11:15 AM | #1 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2003 Location: Bački Petrovac 
				 |  The Kemper Profiling Amplifier 
				__________________ "Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." | 
|   |   | 
|  01-09-2011, 05:13 PM | #4 | 
				 |  Re: The Kemper Profiling Amplifier 

Zamisljam ovo kao spomenar svih onih sati i sati bliskih susreta sa kabinetima i sema i kombinacija.Pa kad zelis da se potsetis samo klik....  Nema nikakve sumnje da ovo moze zameniti hajend rif ton ali da je srecnije vreme imati ovakvu spravicu kao bazu zvukova za reamping nije nimalo za ne zeleti. 
				__________________ "Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 01-09-2011 at 05:16 PM. | 
|   |   | 
|  02-09-2011, 12:37 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2007 Location: Zagreb/Croatia 

cool igračka..   samo na prvu mi se dizajn nikako nije svidio, nema onaj taktilni gitaristički ?lif, knobove.. ?to je i logično jer ova firma u stvari proizvodi klavijature! hm.. gitarista sam, u studiju imam par solidnih ampova, line6, guitar rig, al nisam siguran kome ovo u stvari ovo treba p.s. mogli i bar malo bolje poraditi na prezentaciji IMHO, naravno p.s.s. nikako mi ne ide u glavu kako masa proizvođača gitarske opreme ne ku?i kako prosječan gitarista razmi?lja, koji su njegovi (emotivni) razlozi sviranja uopće 
				__________________ ___________________________________________ the midrange is the key | 
|   |   | 
|  23-07-2012, 10:17 PM | #6 | 
				__________________ "Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." | 
|   |   | 
|  23-07-2012, 11:02 PM | #7 | |
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
				 |  Re: The Kemper Profiling Amplifier Quote: 
 Misli? da cela MI sme da se osloni na nečije emotivne razloge i tako planira fiskalnu godinu?   
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | |
|   |   | 
|  25-07-2012, 04:25 PM | #8 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 

Malo off topic, ali meni je ovo sjajno resenje - http://www.two-notes.com/en/hardware/torpedo-live/ , i pazaricu ga. I naravno, jos bolji VB-101. Super koncept, prave lampe i glava i loabox sa impulsima raznih kabineta i mikrofona!
		 | 
|   |   | 
|  25-07-2012, 05:10 PM | #9 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2003 Location: Beograd 

A bas sam se pitao kako niko nije napravio loadbox za ovakve akcije (jos sam pitchovao ideju jednom nasem fantasticnom graditelju pojacala)! Ekstra alat! Messa Triaxes plus ovo i bole te brige   | 
|   |   | 
|  25-07-2012, 05:23 PM | #10 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2006 Location: Bgd 

imam 5150, i ovo i + kad radim drugima njihov amp koji ?ele i ćao!    | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 |