|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Mozda su ti preblizu monitori od zida, sta znaci da mi mogao imat problema pogotovo ako su veci. U svakom slucaju stavi te absorbere iza zvucnika i nemoj da budu pretanki..
Trap napravis koliko ti dimenzije dopustaju, sta veci to bolji.. ![]() btw. kod mene je 60cm, a visok 2,5m, da je veci ne bih ga mogao sam dignit jer sam ove jedva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
Trapove cu ja kucat na zid rostilj pa punit. Kako preporucate raspored apsorbera na bocnim zidovima? Kao sto vidite nemoguce je simetricno postavit s jedne i s druge strane jer na jednoj strani iman vrata u kutu,dok na drugoj strani imam na sredini balkonska vrata i prozor! ?? Godspeed ekipa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Bocne jos nisam odlucija kako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Probaj da smislis neke pokretne absorbere na nogarima, koje ces pomerati kada ti zatrebaju vrata/prozor, a koje ces imati iste i levo i desno.
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Update: 4 smo gotovi,jos 3 smo odradili konstrukcije...
Ovih dana cemo pocet radit 4 clouda identicnih dimenzija; ali mislimo stavili letviu popreko (da li ce to smetati?) jer nas strah da ce vuna pritiskati tkaninu,pa ce raditi 'drob', pogotovo jer su iznad nasih glava? Takoder; kakve ste nosace koristili za postavljanje na zidove/plafon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
Deluju uredno. Jel ima? neke fotografije za vreme pravljenja apsorbera? Koje si drvo koristio za ram i kako si ga spajao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Napred-nazad simetrija nije preterano bitna, posto vidim da pokusavas i to da uklopis, zadnji superchunks mogu biti i veci
![]() |
#49 | |
Member
|
![]() Quote:
Znaci uzeli smo najobicnije daske u Peveca. Za jedan apsorber,triba nam oko 70tak kuna drva (cca 10 eura). Na slici kolega obiljezava rupe sto cemo pilat radi protocnosti zraka/zvuka... ![]() Uploaded with ImageShack.us Ja pilan ubodnom rupe: ![]() Uploaded with ImageShack.us Dobijemo ovo: ![]() Uploaded with ImageShack.us Kad ispilamo sva 4 dijela, spojimo u jednu cjelinu pomocu vijaka za drvo, rad s busilicom ili kacavidom, kako ko voli: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zatim ispilamo letvice kojima cemo dodatno ucvrstiti konstrukciju, a takoder ce posluziti da drze vunu: ![]() Uploaded with ImageShack.us Napunimo vunom: ![]() Uploaded with ImageShack.us I presvucemo tkaninom koju klamamo pistoljem onim za klamat: ![]() Uploaded with ImageShack.us Cijena jednog sa drvom,vijcima,vunom i tkaninom ispadne oko 150 kuna (cca 20tak eura). Edit: ovaj visak tkanine koji viri se lagano uredi skarama ili se zalijepi s necim da ne strsi... Mi smo ga klamali iza za dasku, sad ne viri ![]() Last edited by n00b; 12-08-2011 at 02:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoc oko kupovine PC-ja | DJeneral | Computer Hardware | 35 | 13-01-2010 05:26 PM |
Molim Za Pomoc!!! | stacato | Audio Software | 12 | 15-01-2009 02:05 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Molim pomoc | STUDIOTON | DSP forum | 3 | 22-02-2006 01:49 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |